offline party

Clujul are petreceri nestiute

ATB, Tinie Tempah, Fatman Scoop, Cazzette, Third Party sunt noii artiști anunțați de organizatorii Untold Festival. Evenimentul anului din Cluj-Napoca va acoperi genuri de muzică extrem de variate: trance, chill out, electro house, progressive house, rap.

DJul și producătorul ATB este unul dintre veteranii scenei electro. S-a remarcat în 1998, având până în prezent nouă albume de studio. A colaborat cu Moby, Sarah Brightman, Bryan Adams și multe alte nume sonore. Andre Tanneberger se întoarce în România după o absență de 5 ani și va mixa pentru fanii lui din România pe stadionul Cluj Arena.

Tinie Tempah a lansat de curand o nouă piesă, Tears run dry, pe care o va prezenta in premieră în România, la Cluj, alături de celebrul său hit Written in the stars. Cunoscutul rapper este și un fashion icon, numit unul dintre cei mai stilați britanici, cu rol de ambasador al London Men Fashion Week.

Profile Untold 1

Fatman Scoop, starul american de hip-hop, câștigătorul a 2 Grammy Award-uri este cunoscut pentru prezența lui extrem de energică pe scenă. De-a lungul timpului a colaborat cu cei mai diverși artiști: Mariah Carrey, Missy Elliot, Ciara, Black Eyed Peas, David Guetta, Sean Paul, Bob Sinclair și cu românca Claudia Cream la piesa Just a Little Bit. Duo-ul suedez Cazzette mixează muzică electronică și au performat în repetate rânduri alături de Avicii, cel care i-a și descoperit.

Producătorii și dj-ii Third Party, sunt la casa de discuri a lui Steve Angello. Aceștia adună de fiecare dată un public impresionant pe care îl electrizează pe ritmuri de house. Avicii și David Guetta sunt primii headlineri anunțați pentru Festivalul Untold Cluj. Prezenta lor in festival a creat frenezie în rândul fanilor și a făcut ca organizatorii să depășească un record de 15.000 de bilete vândute în doar 7 zile, record pentru un festival outdoor România.

În plus fața de scenele principale anunțate până acum, Cluj Arena și Sala Polivalentă, Piața Unirii și Piața Muzeului se vor transforma în locații ale festivalului, vor fi amenajate scene pe care vor urca artiști naționali și locali.

Parcul Central va fi zona de pre-festival, unde pe lângă scena dedicată trip-hop, jazz și reggae vor fi amenajate zone speciale de chill-out, de târg și de multe alte activități conexe, menite sa distreze si antreneze publicul în timpul zilelor de festival.

Cluj Arena underground va fi o scenă dedicată în totalitate muzicii electronice. Noul abonament de tip Early Pre-Sale costă 249 de lei și este disponibil până la data de 15 februarie, în limita a 10.000 de abonamente. Acestea pot fi cumpărate în Cluj din următoarele locații centrale: Daisler Print House, Euphoria Biergarten, Fabrica de Bere Ursus, Kolozsvári Magyar Diákszövetség – Kmdsz la prețul de 249 de lei, sau în rețeaua Eventim.

Organizatorii vor pune la dispoziția publicului abonamente în locații partenere și din alte mari orașe din țară. A

cestea vor fi anunțate pe pagina de Facebook a festivalului în decursul săptămânii viitoare. 10 scene, 20 de locații, 150 de artiști și peste 300.000 de participanți sunt cuvintele cheie pentru evenimentul major al Cluj Capitală Europeană a Tineretului 2015, care se va desfășura între 30 iulie – 2 august 2015, la Cluj-Napoca.