Cluj Geeteres

Cluj Greeters

Cluj Greeters

Ma gandeam la momentul in care am sa incep sa scriu acest articol. Ma gandesc la el de pe la inceputul lui octombrie.

Ieri a fost ziua unu. Ziua in care am simtit ceva ce n-am mai simtit de mult: panica, adrenalina, calm, veselie, agitatie, adrenalina – partea 2-a, panica – am si uitat ce sezon mai era. Spre seara am iesit la o cafea.

Trebuia sa-mi fac curatenie in ganduri. M-am hotarat ca a fost totul prea agitat pentru o zi de luni.

A fost nevoie de multi oameni pentru a-mi explica : ziua zero a fost: Marti; astazi este: Miercuri, calendarul o sa spuna dupa maine WTF iar tu o sa ramai tot cu impresia ca e Luni.

Atac de panica numarul 724641365.

no__i__m_sirius_by_theawesomegirl-d5et6qg

Pauza. O gura de aer. O gura de cafea. Sa ne concentram.

Ziua zero:

Irina & Filip : Oana, dam drumul. Azi !

Eu : ok…

apoi s-a intamplat minunea si a fost BUM

Facebook-ul a strambat din nas si au inceput sa curga like-urile. Pe o pagina la care ma uitam ca vaca la poarta raiului. Ce saracia sa mai spun aici? Ce ramane de spus despre Cluj-Napoca dupa toate cuvintele care sunt spuse zilnic. Dupa atatea pagini care ne spun cat iubim orasul, stiri si spam. CE? Ce mai ramane de spus?

*uneori, inspiratia vine din cei din jurul tau. Uneori, energia lor te umple si iti face lumea sa se invarta spre frumos. Readuce in tine speranta, chiar daca vremea mohorata iti aduce dorinta de a lenevi. Uite niste adrenalina. Poftim! Lasa cafeaua, uite adrenalina!

Ziua unu:

De dimineata m-a trollat Dobro, adevaru-i ca-si permite, da-i baiat fain. Mai apoi a inceput procedeul: da-i cu mailuri, fa-te ca lucrezi, da-i cu mailuri, mai lucreaza putin. Raspunde la telefon si nu uita, raspunde la mailuri!

Cred ca n-am mai avut atatea refresh-uri mailul meu saracul de nici nu mai stie cum il cheama. Imi venea uneori sa urlu: va rog sa ma lasati sa ma duc la baie! 5 minute la baie si inca jumatate de ora sa lucrez, in liniste!

Care era povestea cu adrenalina? Exact!

Povestea pe lung:

Am sa las toate cliseele deoparte. Am sa las orice informatie care poate sa fie citita de pe internet si-am sa spun, scurt – mai lung – si pe langa obiect, tot ce-i de zis:

  • Bucharest Greeters au fost primii, acum e Clujul. Nu concureaza, lucreaza impreuna!
  • Voluntari si turisti or sa lege prietenii si multa inspiratie in social media
  • Idei multe in capul meu, prea  multe pentru a reusi sa aiba vreun sens
  • se pare ca oricat de mult fug de astfel de proiecte, ajung in sufletul lor. Ajung acolo si-mi place
  • ii urasc pe Filip si Irina pentru ca au invatat sa doarma. Am sa invat si eu – curand.
  • ma gandesc ca tot ce fac nu e destul. Oare cum sa-mi mai complic viata? (n.e. m-am gandit sa ma mai bag in 2 proiecte. Poate-s dusa cu vaca #ofisemn )
  • am descoperit niste presari care duduie de lene. Macar bine ca scriu frumos
  • am descoperit inca un motv pentru care zambesc!
  • Va urasc pentru ca va trebui sa-mi instalez facebook page

Eu cred intr-un Cluj mai bun. Intr-un oras perfect asa cum il visam si-l laudam. Mana de la mana, o sa-l facem. Intre timp, eu am sa povestesc, live, din interiorul acestui proiect, pentru ca voluntar fiind, devii workaholic si apoi te gandesti ca e cazul sa-ti iei un anticearcan.

tumblr_ng83omHgQ11rpuw07o1_500

#ofisemn