Online

Cluj Brands Tour (the story)

Din pacate, sau din fericire, eu nu am sa va spun chiar foarte multe. Recunosc cu mana pe inima ca nu m-am pregatit si nu mi-am facut toate temele, drept urmare m-am trezit cu o gramada de lucru in paralel cu Brands Tour.  Observ ca in fiecare an vad mai mult decat cu un an in urma (iar asta a fost editia a doua), drept urmare, cred ca pe la editia a 3-a sau chiar a 4-a, am sa ajung sa vad cat mai mult din tot evenimentul.

Farmec a fost chiar fermecator. Eu sunt client Farmec de cand bunica imi explica utilitatea Doina, si alte lucruri de genul asta. Mi-am facut nuanta de oja exact cum visam eu : un albastru sidefat perfect pentru ghearele mele, pentru desene pe unghii si pentru ce-mi doreste inimioara. Incurajez Farmec cu aceasta ocazie sa-si mareasca nuantele la oje deoarece au o calitate superba si merita !

Jolidon au avut o prezentare care mi-a placut. Domnisorica ce ne-a prezentat care sunt procedeele prin care se lanseaza o noua colectie la ei a fost usor sceptica de toate intrebarile cu care au atacat-o domnisorii prezenti, dar a reusit sa-si pastreze calmul si sa zambeasca atunci cand a raspuns. Mi-a placut la nebunie de ei, am vazut chiar cateva tinute care mi-au tras cu ochiul – poate-poate punem de-o mini colaborare, cine stie.

Electrogroup ne-au plimbat pana in Campia Turzii sa vedem acele panouri fotovoltaice care vor genera energie pentru ~200 case. Foarte frumos la ei, iar prezentarile despre ce fac ei au fost superbe. Poate daca aveau proiecte asa dragalase cand eram eu in liceu (terminand liceu electrotehnic) mi-as fi facut o practica la ei – prelungita.  Chiar daca parea ca toate discutiile alea despre c.c. si c.a. au trecut pe langa urechea mea, au reusit totusi sa-mi capteze atentia

[ tras un chiul nesimtit de la trezire pentru Lumea Lumanarilor si Gimmy]

Ursus, ne-a gazduit la fel ca anul trecut, poate putin mai pregatiti psihic de noi : grup imens de oameni galagiosi, dispusi in orice moment sa se faca de rusine la ceilalti clienti. Anul acesta nu am facut niciun dans al Trolilor de la Capalna, i-am cantat doar domnului Hu-Hu-Hurducas la multi ani, pana cand acesta s-a facut indeajuns de mic sub masa incat nu s-a mai vazut. Zvonurile spun ca s-a ascuns sub fusta lui @cristinabrb, eu nu mai tin minte daca domnisoara Cristina avea fusta or pantaloni.

[insert cateva vagi, ore de somn sau doar mahmureala & limbo]

un cuvant : LILIAC !

Ioana ne-a aratat exact cum se face vinul, de la via din care se culege pana la momentul in care ajunge vin. Ne-a invitat apoi sa degustam sortimente mai mult decat delicioase ale vinului, castigator al unor medalii frumusele. Am aflat ca nu exista vin de pastila asa cum credeam eu (credeam ca e ca pastilele de cafea) si ca doar foarte rar paharul de vin se tine de fundul paharului, asa cum cunoscatorii la evenimente de fitze o fac. Ne-a linistit ca sunt putine restaurante care inteleg de ce le refuzi vinul pe care vor sa ti-l serveasca si eu stiu ca ea spera ca tot mai multi vor avea cativa experti in vin prin restaurante care sa inteleaga de ce refuza clientul un vin.

Liliac are o campanie draguta pe facebook !

Eu nu mai am aparat foto, dar gasiti poze aici, aici, aici, aici, aici si aici (lista furata de la Makavelis 😀 )

Cluj Brands Tour este un eveniment TVdece realizat cu spijinul Primăriei Cluj-Napoca. Sponsori principali: Farmec, Napolact, Ursus, Jolidon, Electrogrup, Arobs, Liliac, Gimmy, Lumea lumânărilor. Partener media: 24 FUN Cluj. Parteneri: Hotel Athos, Bistro Maitresse, Autonom Rent-A-Car, Webfactor