Gramada

Cluj Arena

In caz ca este cineva care nu a citit despre ceea ce s-a intamplat la Cluj Arena in ultimele cateva zile. In caz ca este cineva cine nu a vazut toata tendavura de pe net, atunci am sa va informez eu.

Dragii mei,

In acest weekend aproximativ 60.000 oameni au defilat pe Cluj Arena, pe un frig incredibil, cu mucii pana la genunchi – cel putin – fugind, sarind, dansand si lucrand. In acest weekend (ala care a trecut ca eu m-am lenevit si am asteptat juma de saptamaa sa il scriu) eu si alti oameni ne-am bucurat de niste concerte incredibile.

Sigur ca au fost probleme, cum sa nu fie??? Problema a fost ca in prima zi n-am avut manusi, in a doua zi a plouat. A fost un frig de nu am curaj sa povestesc. Atat de frig incat pur si simplu de la urlat pe toate melodiile pe care le cunosteam de la Cargo, Semnal M, Voltaj, Scorpions, Smiley, Pasarea Colibri, Smokie am corzile vocale inflamate.

Ce sa va zic? Netu e plin de poze. Arena a ramas impecabila dupa cocert, nu s-au rupt scaune sau nimic. Din cate stiu a fost un pic de scandal intr-o parte ca au inceput unii sa se bata iar altii au fost nemultumiti pentru confuziile cu Tribuna 0, dar astea sunt cazuri minore.

Vreau sa-mi cer scuze de la ceilalti bloggari oficiali trimisi de Olteanu ca nu am putut sa socializez foarte mult cu ei, dar eu fiind si voluntar am avut un pic de treaba. Am incercat pe cat am putut sa vorbesc cu ei, sa socializez, prin baruri la after party sau pe la concert ad-hoc.

Sper ca Vasile Manu a aflat Who the fuck is Alice.

Poze am pus pe facebook

Iar despre meciul inaugural nu vreau sa comentez.

Astept cat mai multe concerte pe arena. Un Placebo ceva?? Moby? Emiem?