in cautarea perfectiunii

cinema cinema cinema

Acum vreo 2-3 saptamani am fost la Bolt, filmu cu cainele ala care se crede erou bla-bla-bla, am fost la Bolt 3D, asa ca aia inseamna ca usa aia de la tren din desene cand s-a rupt m-a lovit pe mine (la figurat logic, pentru ca era un film)
Azi am fost la My bloody valentine 3D, si pot sa zic ca am fost o lasa si ma uitam la film cu mana la ochi. Primele scene nu au fost rele, pana cand n-a inceput ala sa arunce cu tarnacopu dupa mine (bine de fapt nu arunca dupa mine, da venea spre mine) si eu puneam mana la ochi. Si cand tanti aia a iesit din masina de spalat cu acelasi tarnacop in cap dupa o spalare la 90grade, si etc.
M-am facut pe mine, ori de frica, ori de la litru de cola baut, oricum, nu am mancat tot popcornu deoarece m-am gandit ca a arunca ala cu tarnacopu in mine si o sa sara floricelele de porumb din mine. Nu e recomandat minorilor pentru ca apare o tipa cu vrabiuta goala pe acolo. Ea se secsa, dar la tip nu-i arata vanatoru de vrabiele, numai ei vrabiuta, asa ca? Baietii pot avea revelati 3x la un film 3d, da fetele? Vrabiuta ei nu ma interesa si eu am una, si o pot vedea oricand :))
Recomand filmu la cinema 3D, o sa ma mai duc la filme de groaza 3D si promit ca ma feresc de tarnacoape care zboara. Oricum va fi si un partea a 2-a, deoarece criminalu a scapat. Era cam verde saracu. Dupa o explozie in care caramida aia era sa ma paleasca, si un accident de masina, niste lopeti peste cap si un glont in umar, trebuia sa fie si el erou, poate in partea a 2-a. Acolo ma duc cu ochelarii mei
Note to myself : data viitoare tine pe cineva de mana, it will worth it 😀
el e iepurasul fara urechi (long story), dar daca ala tot casapea pe toata lumea vi-l arat si voua, ca e dulce si asa cu urechi mici. Oricum actoru ala era prea dragut sa fie ala rau, si totusi a fost 🙁