Unghii

cinci iepurasi

Cum inca mai sustin ca unghiile mici sunt mega dragalase, usor de intretiut si sexy chiar, de pasti cu cele doua maini stangi pe care le am am incercat sa fac niste iepurasi. M-am inspirat dintr-un clip de pe youtube – nu mi-a iesit exact ceea ce e acolo, dar cu putin exercitiu imi va iesi cel putin la fel de dragalas ca cel din clipul de pe youtube.

Prima dilema a fost : ce culoare sa-l fac, dar m-am bazat putin pe adevar si l-am facut alb, negru si maro. Trei iepurasi pe mana stanga, doi pe mana dreapta. Tot uit cat de pretentios este albul si negrul cand vine vorba de oje. Va trebui sa ma reobisnuiesc sa lucrez cu ele fara sa ma mazgalesc pana-n gat sau sa imi ciobesc la infinit oja in tastatura.

Daca vreti ca lumea sa va admire oja si sa porniti in discutii interminabile cu rudele despre manichiura, prima zi de pasti este perfecta pentru investirea a 30 minute (intreaga manichiura, desenat + uscat oja ) in a face macar 3 iepuri – usori ciungi. E drept depinde si de dexteritatea fiecaruia cand vine vorba de desen.

si clipul