Gramada

Challange me Monday!

La o saptamana de la #clujbrandstour m-am uitat peste lista celor 50 de mari branduri din Romania. Am zambit. Am fost mandra. 6 dintre ele sunt produse la Cluj. Mi-ar fi placut sa fie 10 branduri mari de Cluj in topul ala, dar sunt sigura ca acum ca explozia de online a venit, toata lumea e innebunita cu twitter, facebook, bloguri si site-uri.

Firmele vor chiar daca nu stiu la ce se mananca, ei presimt ca acolo este nisa de oameni de care au ei nevoie. Presimt ei bine. Poate ca ar avea nevoie undeva de o indrumare a noastra spre ei. Aici apare si revista Biz, care va arata cum sa faca asta. Va arata ca asta e posibil. Aceasta revista va demonstra in maxim 2 ani ani ca e cea mai tare de e nisa pe online, pentru ca e formata exact din oamenii care trebuie.

Au implinit 10 ani de curand, imediat vor face 14. Vor avea buletin si pe buletinul lor va scrie : Cei mai buni !

Brandurile se vor bate pentru topurile lor. Bloggeri se vor bate pentru campaniile lor. Blogatu va scoate special un album la Gazeta Sporturilor si un volum pe la Polirom.

Sunt sigura ca, si intr-o era in care oamenii citesc doar bloguri, putem face un top al celor mai vandute carti, celor mai bune edituri, cele mai bune teatre. Sa radem iar de faptul ca Teatrul Maghiar de stat de la Cluj, e mai vandut decat Teatrul National de la Bucuresti. Sunt sigura ca isi vor largi nisa, vor ridica privirea, se vor plimba in jurul cutiei si vor vedea oamenii de afaceri din domenii precum filmul, teatrul, literatura.

Challange Accepted !