#puiufacts

Cele trei lucruri importante la o femeie

De cand lumea si pamantul, chiar daca femeile au incercat prin mici greve de feminism sa schimbe asta, se stie ca femeile trebuie sa fie casnice. E drept, nu toate femeile stiu asta, drept urmare barbatii cand au fost trimisi in societate de catre mamele lor s-au trezit usor neajutorati. Au inceput sa isi faca de mancare asa cum stiu ei mai bine, dupa multe esecuri s-au hotarat ca cea mai usara mancare este shaworma cu de toate. Au inceput sa-si spele singuri hainele, dar dupa 2 spalari toate au devenit roz din cauza hainelor rosii care coloreaza scapate intre ele. Au inceput sa-si spele camasile pana cand si-au dat seama ca dureaza prea mult spalatul unei camasi asa ca au renuntat.

Orice femeie care-si ia barbat plecat chiar putin timp de la ma-sa de acasa isi cauta o femeie care sa faca cele trei lucruri pe care el nu le face :

  • sa faca mancare
  • sa spele vasele
  • sa calce camasi

El maestro Puiu, incearca inca sa-si gaseasca domnita care sa faca cele trei lucruri. Nu stiu din ce motiv am fost pusa eu la acest test, dar cert e ca intr-o zi cand am mers la o socializare in cuibusorul lui primitor, a facut ochii mari si mi-a zis : imi calci si mie te roooooooooog o camasa?

Am inspirat adanc, am scapat un mic suspin si am zis : ok

M-am trezit deci cu un teanc de 10 camasi in brate, o sapca si o sita in cap si o gramada de oameni care se distreaza de mine, care eram forever alone in sufragerie, chinuindu-ma cu niste camasi care au fost foarte inghesuite in dulap si parca nimic nu mai vroia sa ma scape de cute. M-am simtit ca o femeie d-aia casnica ce doreste sa-si satisfaca sotul si astfel ii face pe plac, pentru ca deh, vrea ca el sa aiba un aspect foarte frumos la munca.

Dragele mele, orice barbat poate fi cucerit daca stii sa faci nod la cravata sau sa calci camasi. Se multumesc cu atat de putin 😉