Cel mai mare festival al toamnei

Undeva in vanzoleala primaverii, am inceput sa marchez pe calendar evenimentele. Se anunta un an plin de o multime de evenimente, care imi vor pune degetele la treaba, obosi urechile si aduce cate un zambet pe fata de fiecare data cand voi face raporturi prin care sa spun ce s-a intamplat, mai precis, la fiecare eveniment.
Prin vanzoleala evenimentelor, imi deschid mailurile destul de greu, iar atunci cand o fac, scanez destul de repede continutul acestora si importanta lor. Agendele si reminder-urile sunt cei mai buni prieteni ai mei de prin mai pana prin mai pana pe la depunerea zapezii pe asfaltul care a obosit picioarele atator oameni care fug de colo-colo in perioadele astea.
Bucurandu-ma de calendar si un septembrie linistit, am inceput sa programez concedii si zile de relaxare, evadari in varful patului cu tone de seriale. Totul arata bine, pana cand s-a intamplat neprevazutul.
Stiam foarte bine ca in luna septembrie si la finalul lui august nu accept proiecte de nicio culoare, toata lumea cu care lucrez stie asta, de ce sa ma chemi la un eveniment in septembrie undeva mult prea departe de mine.
Deschid mailul si ma uit pe invitatie. 3 zile de evenimente si numa petreceri. Vad ca raspunsul poate fi dat pana pe la sfarsitul lui august si inchid mailul. Nu mi s-a parut nimic suspect.
Weekend verde
Am tot stat si m-am gandit ce e de facut, daca sa merg, daca sa nu.
Ma hotarasc sa ma mai uit peste eveniment inainte sa dau raspunsul si a doua oara cand ma uit la program imi sare in ochi, main event-ul: CUNUNIA CIVILA + Sala
Am cazut in capcana unui organizator de evenimente care si-a marcat cea mai frumoasa zi a vietii printr-un festival de 3 zile la care nu poti sa refuzi venirea, dar acum incepi sa te gandesti la cadouri de nunta si surprize.
Pentru cine nu are bani si e mai de aproape decat mine, sa stiti ca am gasit o firma profesionala care se ocupa de vanzari de apartamente in Ploiesti, iar asa sigur avem bani de nunta. Ce ti-e si cu viata asta: casatorie, evenimente, apartament nou, totul trebuie sa se aranjeze pana si pentru cei care vin acasa doar sa lesine de somn dupa ce a facut oamenii multumiti la evenimente.
ROYAL IMOBILIARE
Agentie Imobiliara
str. Erou Calin Catalin, nr. 12, bl. K6, ap. 4 Ploiesti, 100066 Prahova, RO
Phone: 0371 330 301

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *