idei

Ce genți damă nu pot lipsi din colecția uneifemei cu stil

Dacă petreci ore în șir în fața șifonierului în căutarea ținutei vestimentare perfecte, acest lucru nu te transformă într-o fashion victim, contrar vorbelor pe care le spun adesea gurile rele. Înseamnă că ții la imaginea ta și că arăți respect atât față de tine, cât și față de celelalte persoane.

De fapt, modul în care ne îmbrăcăm reflectă – sau ar trebui să reflecte – personalitatea noastră. Dar o ținută nu este niciodată completă fără accesoriile potrivite – fără o geantă de damă care să îți păstreze lucrurile necesare și care să te pună în valoare. De altfel, o femeie niciodată nu va avea suficiente genți sau haine, indiferent cât de mare ar fi colecția sa. În plus, nu toate poșetele se potrivesc la orice ținută vestimentară, tocmai din acest motiv trebuie să ai mai multe genți damă pe care să le asortezi în funcție de modul în care te îmbraci.

Iată 3 modele de genți damă de care nu te poți lipsi:

  • Gențile plic

Practică și elegantă, geanta plic este perfectă pentru evenimente speciale. Recomandat ar fi să alegem o geantă damă care să nu fie nici prea mare – ca să nu creeze un efect inestetic atunci când o purtăm la ocazii speciale – dar nici prea mică – astfel încât să ne încapă strictul necesar. Un gloss, un rimel, un fard, cheile și telefonul sunt lucrurile pe care le putem așeza cu folos într-o geantă plic de dimensiuni reduse.  Cu cât ai mai multe genți plic, cu atât va fi mai bine atunci când vei avea nevoie de un accesoriu deosebit la o petrecere. O alegere clasică este plicul negru, subțire și fără bretele pe care îl poți accesoriza la aproape orice ținută, iar o altă opțiune ar fi o poșetă clutch argintie care să îi confere ținutei un aer glam.

  • Gențile super-sized

Când vine vorba despre completarea colecției tale de genți damă, nu uita de geanta supradimensionată. Orice femeie practică știe că o geantă de piele mare și încăpătoare este mereu soluția salvatoare pentru o zi de lucru încărcată în care ești mereu pe fugă și nu mai ai timp să treci pe acasă. O geantă supradimensionată îți va adăposti întregul arsenal de accesorii de care ai nevoie – produse de make-up, un șal, agenda, o carte sau alte minunății care te ajută să faci față cu brio unor situații-limită. De exemplu, o bluză de schimb ți-ar putea face ziua mai bună dacă ți-ai pătat din greșeală cămașa favorită.

  • Geanta stil poștaș – cross body

Utilă și practică, acestă geantă are dimensiuni mai mici și este prevăzută cu o baretă. Potrivită cu o mulțime de ținute, geanta de tip cross body are câteva buzunare bine compartimentate. Ușor de asortat și ușor de purtat, această poșetă damă poate fi alegerea perfectă pentru zilele în care nu ai chef să cari prea multe cu tine.

Un plus de eleganță și stil pentru orice ținută

Se spune că din geanta unei femei singurul lucru care lipsește este ordinea. Ei bine, nu îi vom da crezare acestui proverb având în vedere că există multe femei bine organizate care știu perfect unde este locul fiecărui lucru din geantă. Alege un model bine compartiment care să te ajute să îți așezi cât mai bine accesoriile. De asemenea, sfatul meu este să alegi o geantă damă din piele deoarece este durabilă și oferă un plus de eleganță și stil pentru orice ținută.