uimita de lume

ce faci cand te plictisesti

Dupa ce te saturi sa te joci rummy on-line, twitteru nu te mai satisface. Nu mai este niciun divorț pe facebook. Can-can nu mai face față, apelezi, spre rușinea orgoliului tau, la camere de chat. No aceste camere de chat, unde se adună oamenii după ce apune soarele. Oamenii ăștia nu știu ce caută. Nici eu nu știu ce caut în sesiune printre ei când ar trebui să învăț nu să caut oameni pe net.

După ce am refuzat câțiva băieți care au vrut să-mi arate ce erecție au, am căutat băiatu perfect. Nu mă, nu vreau să mă mărit. Trebuia doar să râd de cineva. Găsesc un puțan, la vreo 18 ani. Foarte deștept. El învăța pentru bac (pe neogen). Perfect. Îmi frec mâinile una de alta, băiatu perfect,  nu tu cratimă, prescurtări cât cuprinde. Cred că am învățat și niște cuvinte noi și într-o zi am să-mi fac propriul meu dicționar ca să știe lumea ce vorbesc ăștia.

Bun. După vreo 10 minute, m-am plictisit, și mi-am căutat o altă jucărie.

Jucăria mea anterioară nu a fost foarte încântată. Așa că, am început să impun regulile care duc la înjurat. Să-l rog să pună virgulă, măcar o cratimă. ceva. El îmi explică frumos, că e sigur că îl înțeleg și așa, drept urmare nu va schimba. I-am zis că transform prescurtările în unele ad-litteram. Nu am știut prescurtare pentru pt așa că am zis profesional terrosit, la k a rămas potasiu, vb – verb, bv- brașov. No și dă-i râsu. El se enerva tot mai mutl, eu tot mai bine mă distram. La un momentdat a început un fel de Trivia între mine și el. Adevăru e că stau tare prost la chimia, biologia și istoria de liceu. N-au trecut decât vreo 4 ani. Pentru cei ce-au fost la școală atentți și nu scriau bilețele în ore (le mai am, vi le arăt într-o zi).

Îl pune dracu, să râdă de mine, cu o definiție matematică. Ai mama ta! Am scos eu pe Șilov cu Analiza lui matematică, și de la pagina 225, i-am tras o definiție așa, ca dintr-o culegere din 1985, că o rămas săracu înmărmurit. Cred că începuse să caute pe google definiția pe care am spus-o eu. HAHA! Busted! Se pare, că m-o ajutat la ceva, toate culegerile alea de mate, cumpărate în facultate. Nu-s doar de omorât gândaci și țânțari.

Cel puțin, puștiu ăsta nu a vrut să fie emancipat cu mine :))