uimita de lume

Caut bloggeri nemultumiti

Eu nu pot sa-mi mentin blogul asta de spioana nemultumita si revoltata daca nu am inspiratie. Nu pot sa-l mentin daca nu am motive de revolta. Ce urmeaza? Sa scriu scrisoare descisa catre cloud pentru disparitia cetei care ne seaca de orice inspiratie? Sau sa scriu despre cum ma deranjeaza pe mine ca nu gasesc sireturi rosii pentru bocancii mei cu 20 de gauri? Vreau sa raman nemultumita pentru ca asta ma face zen. Asta ma face ceea ce sunt, chiar daca exista slabe dovezi intr-un colt de blog cum-ca vreau sa gasesc tot ce-i mai bun in lume, sa extrag tot ce-i mai bun din fiecare zi. Asta nu inseamna neaparat ca nu pot sa raman vesnic nemultumita.

M-am hotarat asadar sa iau atitudine, iar. Drept urmare fac o chemare la voi, toti voi si oricare ati fi voi. Fac o chemare la noi bloggerii, menita sa ma ajute pe mine la fel de mult cat pe altii. M-am hotarat sa adun cat mai multi dintre bloggerii care au ajuns sa scrie advertoriale pe moca pentru ca Advertiseri precum Blogmoney, MediaArtvertising si altii (zvonul este ca ar mai fi o firma, dar eu nu am colaborat inca, asa ca nu am pot plange, dar ii vreau si pe aceia). Vreau sa ii adun pe toti pentru a reusi sa fortam si sa le aratam ca nu suntem prostii lor. Poate ca firmele nu au nicio vina ca nu sunt atenti cu cine colaboreaza, dar in momentul in care nici acestea nu iau o atitudine si nu respecta bloggerii care-i ajuta putin la SEO, cred ca merita toata lumea o bataie prietenoasa a obrazului pentru trezirea bunului simt.

Va rog, daca sunteti printre ei, sau cunoasteti pe cineva care ar face parte dintre ei, sa imi lasati un comentariu. Lupta asta o sa dureze o perioada poate cam lunga de timp, dar cu siguranta ca se va merita fiecare secunda din ea.