Gramada

Cartile de vizita – povestea

Dupa o tura de evenimente Social Media si festivaluri de film am inceput sa ma simt prost deoarece eram domnisoara aceea care socializa mult si nu avea decat cioturi de hartie pe care sa-si lase date de contact. Bun, ia sa facem noi niste carti de vizita. Am intrebat in stanga-dreapta si da-i. Vroiam ceva simplu pana cand ma hotarasc exact ce sa pun pe ele, pana cand ma decid exact cum vreau sa arate. Cunostintele mele din jur au cartile de vizita tot mai branduite, a mele erau simplute – exact cum vroiam eu sa fie. Mai puneam adesea stampilute cu porci sau buze pe ele, sa transmita mesajul pe care-l vroiam in functie de persoana ce le primea.

Pe la inceputul lunii august, intr-un exces de curatenie am aruncat toate cutile ce mi se parea ca ma incurca de prin camera. Ce sa vezi, dupa o saptamana mi-am dat seama ca am aruncat cutia cu carti de vizita (ale mele + cele primite). Norocul meu este ca o mare parte din contactele alea le aveam pe facebook & mail , dar totusi pierderea lor m-a facut irascibla cateva zile bune, mai ales ca mi-am dat seama de excesul meu de curatenie indeajuns de tarziu incat sa nu le mai pot recupera.

Plimbandu-ma pe facebook trista si cautand cum sa ma inveselesc o saptamana mai tarziu, particip la un concurs organizat de Agrafa si IqAds care dadea ca premiu un set de carti de vizita cum vrei tu – daca ideea ta era indeajuns de originala. Am fost printre cei castigatori, despre ceilalti puteti citi la ei pe blog. Eu va arat ce carti de vizita dragalase am acum :