in cautarea perfectiunii

Cand ai bani, si nu ai unde

Sunt femeie, deci prin definitia mea cheltui multi bani. Un amic zicea ca pentru noi femeile s-au facut mall-urile. Posibil, dar nu asta este important. Am constatat ca nu mai am sandalute de tarat toata vara, vara trecuta am distrus 6 perechi (mult, foarte mult) iar vara asta sunt mult mai fitoasa decat vara trecuta. Nu vreau balerini, nu vvreau tenesi (vara in tenesi e criminala) nu vreau papuci de plaja, si nu vreau sa dau mai mult de 50 lei pe o pereche (m-am zgarcit)
Bun! i-am batut un apropo dragut la mama ca vreau papuci noi, a facut o mutra d’aia draguta cum stie numai ea “IAR???” si am descoperit ca daca nu vin numai cu cumparaturi pentru mine, e multumita :))
La insistentele Ioanei am mers in soping center Polus, pe ideea ca sunt acolo 2 magazine de papuci de unde imi placea sa imi iau. Am facut o tura de magazin, am gasit 3 joarfe scumpe, in mall mai ieftine cu 20 lei, ma hotarasem sa imi iau o esarfa, dar atat m-a rotit pana am uitat, am vrut sa imi iau ochelari de soare gen LAdy Gaga, dar Ioana a zis ca nu sunt musca :))
Am facut inca o tura de soping center si am devenit nervoasa, irascibila, si “(F)ututa” in parti greu de imaginat. Ioana vedea pe chipul meu nelinistea asa ca m-a luat d’o toarta mi-a dat sa pap de la mc si mi-a luat un cosmo (platite de mine dooh`) ca sa ma calmez.
Am stat 3 OREEE in magazin si am venit acasa cu… o revista? NU imi vine sa cred, sa ajung in stadiul in care am bani si nu am pe ce! DA e criza.
M-am hotarat, nu mai imi iau haine decat daca e neaparat NECESAR si nu MAI investec banii in papuci (maxim 3 perechi anul asta, ca mi-am distrus si adidasii) asa ca, m-am suparat. nu mai vreau sa cheltui bani
ACU notati !!! ca eu vreau sa E-C-O-N-O-M-I-S-E-S-C si toate economiile din bani stricati pe rahaturi o sa le folosesc pentru a ma plimba mai mult vara asta! Drept urmare… sa vad io cum economisesc iesirile in oras 😀