#puiufacts

Campionatul de Solitare !

De curand am inceput o socializare intr-o gasca noua de oameni. Cautandu-mi totusi un coltisor al meu unde sa aberez in liniste, sa mai scriu pe blog si sa ma fac ca lucrez atunci cand e nevoie, ajung intr-o bucatarie de 3/5m unde un domnisor intr-un scaun care se invarte lucreaza in coltisorul lui. Foarte organizat si usor agitat uneori, cand se plictiseste fluiera. Problema nu e ca fluiera ci ca sunetul final e ca de pui de gaina care incearca sa-si gaseasca mama, drept urmare am descoperit ca porecla lui Puiu nu e pentru ca-l iubeste toata lumea.

Munca impreuna a mers destul de usor si am inceput sa ne imprietenim. Prea mult. Am fost atentionata ca va veni ziua in care am sa primesc prea multe informatii despre ceea ce gandeste, dar n-am crezut.

*paranteza*

toti oamenii facem gesturile alea umane pe care nu intotdeauna le impartasim. Sunt inca de parere ca ce face fiecare in buda lui personala este cel mai intim moment. Din cauza faptului ca e cel mai intim moment, este si cel mai inspirational, tocmai de aceea uneori este respectuos  sa tinem informatiile din baie pentru noi. Ce se intampla #pebuda, ramane #pebuda !

*inchid paranteza*

Intr-o zi Puiu dispare din birou, se intoarce repede, isi ia tableta si dispare iar.

*15 minute mai tarziu*

Usa de la bucatarie se izbeste, Puiu aratand ca Decebal dupa ce a castigat un razboi, tinand tableta in mana facand The lion king si zicand “de cand joc solitare cand ma cac, am scoruri tot mai bune”.

… liniste ….

*cateva zile mai tarziu*

Iesim la o cafea ca toti oamenii normali, in gasca usor mai mare (a se citi ca eram deja 3 oameni). Povestim, barfim, la un momentdat Puiu iese afara sa vorbeasca la telefon. Sta el ce sta, iar noi, ramase doua gagici la masa incepem procedeul de barfa ignorandu-i lipsa. Dupa aproximativ 20 minute realizam ca Puiu nu e nicaieri. Cugetam ca poate s-a hotarat sa faca un gest de afectiune pentru noi si sa ne ia dulciuri ca sa fim mai dulci cu el.

Apare Puiu :

– Unde ai fost ma?

Calm, punandu-si telefonul pe masa si lafaindu-se pe scaun zice :

– Stii ca eu ma joc solitare cand ma cac !!!

POKER FACE !

Ne-am hotarat sa incepem sa-i batem recordul de pe telefon & tableta la solitare si sa facem o mini-petitie sa ii punem un desktop in baie cu proiector sa vada mare pe perete toata “masa” de solitare de care are nevoie.

Unii citesc pe buda, altii fac integrame sau sudoku la clisma de dimineata cu cafea, dar de campionatul de Solitare n-am mai auzit pana acum.