Gramada

Campionat de rummy

Adevărul este că rummy este unul din jocurile cele mai jucate de noi, atât cei mici, cât și cei bătrâni. E amuzant să mergi pe mâna sorții sau a unui server, și să te legi la cap cu zeci de reguli pentru a câștiga. Nu știu dacă la un alt joc am văzut atât de multe regurile random pe care le cunoaște lumea. La rummy cu siguranță fiecare joacă după alte reguli, acesta fiind unul din motivele pe care fiecare jucător se bazează ca să câștige. La urma urmei, la final toți numărăm punctele la fel, dar până la final e cale lungă.

Prin plictiseala verii, acum că Wimbledon e gata, ploaia ne ține în casă, am pus la cale un campionat de rummy. Da!

Unde? În Planet Pub, care e vis-a-vis de Consservator. Un loc potrivit sa facem astfel de lucruri, pentru ca deh, premiile sunt pe măsura noastră (pe bune!) Trebuie ca online-ul și nu numai să iasă în offline să facă o echipă în campionat, să demonstrăm că suntem campioni – până la capăt !!!

Cum facem??? Păi adunăm 8 echipe, a 4 oameni!

Din 8 echipe, dupa 10 partide  cel cu punctajul cel mai mult merge mai departe in semifinale

Semifinale : doua mese, jocul devine strans, atmosfera incinsa, si primii doi cu cel mai mare punctaj dupa 5 partide, merge in finala

Bătaia este pe un premiu surpriză  care oricum va îmbăta pe toaă lumea. După tot acest joc se va lăsa cu…. un party pentru că un câștigător, și toți jucătorii trebuie să se petreacă după ce s-au amuzat copios pe baza jocurilor. Nimeni nu spune că totul se termină la terminarea campionatului, dar cu siguranță după-masa de sâmbătă va fi îndeajuns de amuzantă „gândind” la rummy de zor.

Hai să ne luptăm în table și cifre, fie ca mâna cea mai bună să câștige 😀