Online

Campanii cu copii

Zilele trecute, plimbandu-ma pe tumblr, mi-a atras atentia o campanie foarte frumoasa. E adevarat, mie mi-a atras atentia faptul ca era cu prezervatice si cu copii. Uitandu-ma mai atent la ea am observat ca este mai mult de atat.

Cei de la McCann NY, au facut o campanie pentru cei care nu isi incuie armele. Bazata pe faptul ca toti copii or sa transforme in jucarie orice gasesc prin casa. Daca au noroc si-ti gasesc jucariile sexuale sau altele, atunci esti pus doar intr-un moment penibil prin care sa le explici ca sunt  prea tineri sa se joace cu asa ceva. Este posibil si ca daca ei gasesc obiecte periculoase precum arme, joaca lor sa nu mai fie atat de interesanta.

Nu cred ca nu sunt si in Romania cazuri cu copii care au transformat o multime de obiecte necorespunzatoare in jucarii si totul s-a sfarsit in accidente tragice. Mai apoi vedem familii indoliate la televizor care spun : era doar o joaca.

tumblr_nk42ua3oWV1rztq8po1_500 tumblr_nk42ua3oWV1rztq8po2_500 tumblr_nk42ua3oWV1rztq8po3_500 tumblr_nk42ua3oWV1rztq8po4_500

sursa foto si mai multe detalii despre campanie aici