Online

#califlacluj

http://instagram.com/p/yaB8m6snme/

Adina a demonstrat ea de-a lungul timpului ca e dusa. Asta nu intr-un mod rau ci intr-unul foarte constructiv. A fost ajutata de 2 spiridusi (TNT Romania si Calif) si a multumit niste bloggeri pofticiosi de la Cluj.

Am salivat eu indeajuns de mult la bucurestenii care se mandresc cu kebab-urile Calif facute dupa inspiratei bloguiasca. Ma tot gandeam cum as putea sa primesc si eu o #livrarespeciala , pe cine sa conving, unde sa zambesc, cum sa ajung mai repede la Bucuresti. Ma tot uitam cu jind la prieteni care infuleca de zor in capitala si ma intrebam daca e bun si rece. In 9 ore pana la Cluj o sa se raceasca, dar vreau sa gust!

Asadar, am gustat Calif Kebab Mariciu, Calif Kebab Cismaru si Calif Kebab Ivo

Ivo a fost  cam picant, bun, dar eu nu sunt fan al picanteriilor.

Mariciu a avut un gust ciudatel, dar n-a fost rau. In general imi plac vinetele si puiul, mai ales combinate.

Cismaru a fost castigatorul gusturilor mele, pentru ca era dulceaga si aromata. Putin cam uleioasa dar prefer sa ma uleiesc decat sa ma umplu de maioneza pe hainute.

*da, stiu cum suna aceste descrieri ale unor kebab-uri

Recomandarea mea e sa mergeti la Calif cu 3 prieteni, sa luati cate una din fiecare fel si sa gustati din fiecare. E drept, pretentiile culinare nu se discuta, mi-ar placea sa ramana toate 3 in meniu pentru ca merita.

Astept Calif la Cluj si cu o provocare de reteta pentru bloggerii clujeni, daca nu stiti, noi deja il avem pe Dragos si Andrei care au pizza dupa numele lor.

 

http://instagram.com/p/yZ_7UVjzC5/