Seriale cu spini

Calendarul serialelor

Mi-am dat seama ca obiceiul meu de a ma uita la seriale orice as face devine greoi. Trebuie sa-mi notez intotdeauna undeva care este episodul la care am ramas, sezonul, pentru a stii de unde sa reiau seriale care inca ruleaza. Am trecut (cred) deja de 160 din care am observat ca aproximativ jumatate dintre ele deja s-au terminat, iar o parte leam abandonat pentru ca actiunea incepuse sa ma plictiseasca lalaindu-se prea mult. Cand am dorit sa le reiau sau lucruri de genul asta a devenit o provocare sa imi aduc aminte unde am ramas. E drept, pot sa ma uit pe imdb ce se intampla, dar daca am impresia ca avansez cu un episod sau doua poate reusesc sa-mi fac spoiler singura.

Un amic mi-a recomandat un site care tine evidenta la tot ce ai vazut si ce urmeaza sa mai vezi. Eu de zaluda ce sunt mi-am bifat si serialele deja terminate, dar cred ca am sa le indepartez pastrand doar ce urmaresc (doar nu-mi fac singura viata mai grea), mentinand lista cu seriale completa pe imdb si pe facebook.

Site-ul fermecat arata de genul asta :

episode calendar

Poti bifa tot ce ai vazut si ramane sa vezi ce mai ai de vazut. Mi-a luat aproximativ o zi sa fac tot inventarul si lista, sa verific cu listele mele, dar macar am scapat de tona de hartii si stiu ca totul sta la un click distanta. Ce e dragut este ca poti sa dai share cu prietenii tai de acolo.

Iubitori ai serialelor, viata noastra este mai usoara de acum 😀 Multumesc muzului de seriale 😉