Online

Caffee River Romania #socialmediafail

Eu nu cred ca am putut sa beau vreodata cafeaua de la River. Am incercat de-a lungul timpului, le mai dau cate o sansa in diverse cafenele dar nu reusesc. Nu imi dau seama daca e de la lot, de la esspresor, de la barman dar are un gust atat de dubios si de nasol ca-mi provoaca acid la stomac doar degustarea. Ca orice consumator de cafea am evitat-o. O evit la fel cum evit Segafredo. O evit cu stil si fara sa imi doresc sa o gust. Prefer sa beau cafea de automat decat oricare dintre cele doua branduri de mai sus.

Ieri, cand stateam sa savurez un Moak ca o lady, observ ca am un new add as a friend. Incantata pana la extaz ca poate am un fan care vrea sa-mi faca declaratii inspirationale ca un muz perfect, las lectura si ma uit. Caffe River Romania dorea sa fie prietenul meu pe facebook. Ma uit sa vad unde pot sa le trimit un mesaj, nu reusesc. Accept prietenia si le scriu. A doua zi (aka azi) ca raspuns pentru inceput am primit blocarea contului.

caffe river(2)

caffe river (1)

Dupa 10 minute (deja apucasem sa scriu primul paragraf) vad ca mi se raspunde. O piarzida ea foarte revoltata pe atitudinea mea. Nu intelegea de nicio culoare ce ma deranjeaza sau mai mult de atat, de ce comentez daca oricum eu nu beau cafeaua lor. Ei bine, eu nu comentez. Gata fratii mei, nu mai comentez. I-am recomandat cartea aia moca a lui Alexandru Negrea, i-am recomandat sa-si dea demisia si sa inchida pagina. Am raportat pagina la facebook ca fiind a bussiness or an organization si mi-am vazut mai departe de Moak-ul meu.

E trist ce se intampla, e trist ca platim pentru like-uri, ca facem account-uri in loc de page-uri, ca nu avem oameni de Social Media care stiu ce fac si cei care se chinuie sa faca ceva in domeniul asta nu lucreaza pentru ca nimeni nu-i baga in seama. E trist ca ea nu a inteles decat ca are o gagica care e acida, irascibila si nesimtita, care se leaga de ea fara motiv. Pacat, pentru ca in fond si la urma-urmei, conteaza foarte mult imaginea pe care o ai, pentru ca sunt si oameni carora le place cafeaua de la River, ce daca eu-s fitoasa si beau Moak?