Online

Byron = #pieledegaina

B-DSCN8606
Byron + Fanfara & Corul = Big hug catre public

Pentru cine a ratat aniversarea de 8 ani de la Byron de la Teatrul National Cluj, imi pare rau. Imi pare sincer rau pentru ca au ratat un public superb (primul public pe care-l intalnesc care sa inteleaga cat e de important sa respecti formatia, fara blit, fara susoteli, atentie se filmeaza ). Au ratat o fanfara superba, si un cor de copii atat de minunati incat mie personal mi s-a facut #pieledegaina.

As putea sa descriu sentimentul creeat, dar inca (la o zi dupa) ma gandesc tot la ei. Imi vin in minte intr-una momente din concert si ma uit pe telefon si pe camera la filmari. Apoi la poze.

Alex Balanescu intr-o interventie superba !
Alex Balanescu intr-o interventie superba!

Cred ca incep sa devin un fotograf mediocru. Imi mai lipseste un wattermark mare si kitch-os.

Ma bucur foarte mult ca am ajuns, sper sa ajung si la aniversarea de 10 ani Byron. Sper ca atunci sa faca un show mai mare. Poate nu chiar sala polivalenta de la Cluj, dar macar un Sala sporturilor.. ? Abia astept sa iasa dvd-ul sa vad si eu filmarea concertului. Sa imi stresez putin vecinii cu niste muzica buna – asa cum fac intotdeauna.

B-DSCN8637
Fanfara Militara a garnizoanei Bistrita

Am ramas putin dezamagita doar de oamenii care-au promis ca vin dar n-au mai ajuns si nici n-au anuntat. Nu cred ca se face asa ceva, mai ales cand stii ca e sold-out. Poate ar mai fi oameni care s-ar bucura de biletul tau. Din cate am observat unii chiar stiau din timp, dar asa e mai comod, sa ai invitatia asigurata, ca apoi vezi tu. Se mai mira apoi ca e cam tare piscotul din care incearca sa muste.

Trecand peste asta – si peste parerea de rau in privinta lipsei Luizei Zan, vreau sa-i felicit din tot sufletul pe baieti pentru treaba asta buna, si s-o tina asa in continuare!!!

Dupa 90 min, cu parere de rau - Finalul
Dupa 90 min, cu parere de rau – Finalul

p.s. Aici ar trebui sa fie o poza cu Byron si cu mine, dar din motive diverse (multa munca restanta, etc), nu am mai ajuns la after party pentru a o onora. Dar sunt cu ochii pe ei !