Aberatii speciale

Bullshit – concluzii

La articolul acesta nu am știut ce titllu să pun, așa că, am ales să nu pun titlu. Eu încă nu am scris despre Sms, și nici despre www party 4, dar am să scriu în curând. Am făcut o sortare în poze, mai aștept câteva, iar apoi : Tam-tam, și articolul, de fapt, am vreo 5 în pregătire, ceea ce mă face să cred că am o revenire. O fi de bine, sau de rău?

La Sms am auzit multe lucruri, și mai apoi, noi toți am discutat o mulțime de alte lucruri, dar ceea ce e cert, e că, degeaba mergi la astfel de întâlniri, aprobi pe toată lumea, recunoști că au dreptate, când tu mergi acasă, și o ți tot pe a ta.

Adevărul este, că nu știu dacă este un lucru înțelept din partea mea să încep cu concluziile, dar măcar încerc să fiu eu, cea cu arsuri de la bere, revoltată și, oarecum, somnoroasă.

Anul acesta, a trecut prea repede, dar a fost mai vioi decât cel care a fost înaintea lui. Se pare că avansăm, toți, suntem luați de val într-o direcție pe care o vrem. Asta e bine. Sigur vor fi consecințe, și uneori ne batem prea mult cu pumnul în piept pentru nimic, dar, care ar mai fi farmecul vieții dacă nu știi să ți-o complici singur?

Nu vreau ca pe blogul meu să se depună pânza de păianjen, cu toate că observ, că în ultima vreme așa s-a întâmplat. Am tot promis în van că am să fac ceva în legătură cu asta, dar nu m-am prea ținut de cuvânt. Cred că ar fi cazul să încep să mă țin de cuvând, pentru că, sincer, așa nu se mai poate.