airsoft

Bravul Soldat Svejk si atacul dusmanului

Era o zi destul de calduroasa si doboarea, cloceala si moleseala pluteau in aer. Dozele de bere nu erau destule sa mentina cheful soldatilor, dar b.s. Svejk (bravul soldat Svejk) era in forma inca de dimineata.

Bocancii mult prea grei pentru acest razboi, noroiul si frunzele, fac ca toata lumea sa simta caldura in oase inca dupa urcarea dealului. A ataca pe front este un lucru de are soldatul nu este foarte mandru tot timpul. Uneori trebuie sa fuga, sa atace, sa se puna in pericol, si nu este in interes sa fie ranit. El vrea sa fie relaxat si lasat in pace, dar stie, ca in razboaie nu e dupa cum vrei tu.

Dupa ce b.s. Svejk s-a asigurat ca are destule arme, a stat si a ascultat cu atentie planul de atac. Tu cu b.s. A ocoliti (pe la curba lui Vlad) si-i luati din spate, noi venim in fata.

A trecut b.s. Svejk cu b.s. A , au trecut peste vai, noroaie, si copaci spinosi, s-au luptat cu mustele si furnicile, pana cand, la 5m in fata, au vazut Dusmanul. S-a inceput o tarare inceata pentru a putea ataca. B.s. A a ocolit iar b.s. Svejk a ramas in lateral pentru a lupta impreuna.

Armele au inceput sa se descarce in toate directiile, “gloantele” sa zboare si pomii sa nu fie prea incantati. Ulii sa scoata zgomote nemultumiti de zgomotul de pe front…

Si cam asta e introducerea, m-am plictisit sa fac totul sa para ca povestile lui Jaroslav Hasek, dar, cert este ca? l-am nimerit pe Vlad in fata 😐 Nu asa oricum, Vlad dragul meu, mi-am cerut mii de scuze de la tine, te mituiesc uc m&m, si tot ce pot, de la 5m in barba, s-a lasat cu sange, n-am poze ca daca ii mai faceam poze imi dadea cu aparatu-n fata

Alte vesti de la joc si de la lupta mea cu furnicile poate pe saptamana viitoare, aventuri din capitala curand 😀