Online

Brands Tour – AMR 1

Maine imediat dupa cafeaua mult dorita, ma voi misca putin catre editia a doua de Cluj Brands Tour. Anul trecut am fost doar putin, nu ma prea asteptam sa ma duc – nu stiam nici cu exactitate ce program am, dar anul acesta sunt hotarata sa vad cat mai multe, sa invat cat mai multe si sa-mi fac si socializarea de rigoare.

Incepe sa fie evenimentul toamnei, cand onlainistii se aduna si privesc curiosi retetele de succes a unor brandri care an de an contureaza orasul meu cel mai de suflet. Ma bucur ca acest eveniment prinde amploare si sper ca in fiecare an sa creasca mai mult, mai mult, mai mult, pana cand vom trece prin tot ceea ce inseamna Cluj la capitolul Branduri, pana cand va vedea toata lumea de ce ador eu atat de mult orasul acesta. Are branduri dom’le, tot mai mari si mai mari !

Cluj Brands Tour este un eveniment TVdece realizat cu spijinul Primăriei Cluj-Napoca. Sponsori principali: Farmec, Napolact, Ursus, Jolidon, Electrogrup, Arobs, Liliac, Gimmy, Lumea lumânărilor. Partener media: 24 FUN Cluj. Parteneri: Hotel Athos, Bistro Maitresse, Autonom Rent-A-Car, Webfactor