Aberatii speciale

Blogari batrani, adunati-va puterile!

Constat pe zi ce trece că unii oameni pur și simplu s-au născut bătrâni și așa or să moară. Nu ai ce să faci. Sunt oamenii aceia pe care-i vezi bătrâni pe stradă și te gândești, ce dracu fac ăștia toată ziua. Zilele astea am avut o revelație înfiorătoare. Observând că unii sărbătoresc șase ani de blog, alții 3, alții 2, și cei mai mici unul, descopăr cu stupoare că noi, în curând o să ajungem ca ei. O să ajungem să glumim că ne dăm blogul la școală, că blogu nostru are buletin, că blogu nostru e major, și într-o zi, am să punem un post pe blog, cum că blogul nostru iese la pensie. Blogul nostru va ieși la pensie înaintea noastră, mama lui de blog!

Într-o zi, nepoții noștri ne vor citi blogul ca să afle ce am făcut noi când eram de vârsta lor. Ăștia norocoși cu punct ro, vor fi citiți și de strănepoți, că au domeniu pe viață. Ceilalți vor rămâne arhivați doar într-o mână de biți, în harduri de 120-300Gb, oricum extradepășite de tehnologie, și ne vom bate degetele pe tastaturi, cu ochelari care acum sunt foarte de hipsteri. Vom face toate căcaturile astea, atât doar, că noi, nu o să ne plimbăm ca toți moșii de pe stradă. Noi o să stăm la pc și o să mirosim a vechi. O să discutăm despre nepoți, despre serbări și despre : noile generații. Deja am început să-i judecăm ceea ce este un semn bun al îmbătrânirii.

Noi semănăm, cu mamele noastre, bunicile, bunicii și toți ăia de care ne ferim pe stradă. Semănăm cu ei, pentru că la pensie, o să fim o comunitate on lain, și o să le zicem nepoților cum bunicii noștri nu aveau calculatoare, și ăia or să încerce să-și imagineze viața fără tehnologie. Va fi mai greu pentru ei să-și imagineze viața fără mall, și doar cu cofetăria Carpați. Va fi îngrozitor să le spui să mănânce la vărzărie când pot să comande fest fud, care, probabil atunci se va teleporta.

Noi vom fi moși blogări, vom refuza teleportarea de frică să nu ajungem bucăți, vom fi ultimele mamifere ce vor circula cu autobuze, și probabil o să fie aceleași autobuze de acu. Partea cea mai nașpa e că, atunci când o să ajungem acasă, o să scriem tot pe blog, pentru că blogul va ajunge la vârsta legală de pensionare, și noi o să mai avem ani buni.