Gramada

Black friday – rezumat

M-am trezit dimineata la 9 . Fresh. Fara probleme. Aveam un curs e 12 mi-am propus sa mai zac in pat macar pana la 10.30. M-am trezit la 12.40.

Ma tarasc la calculator pentru ca nu avea sens sa ajung la curs, observ ca yahoo messenger era delogat. Dau sa ma loghez “parola incorecta” . Pun iar parola pentru ca mai obisnuiesc sa pun parola veche – parola incorecta. Imi amintesc cum pe la 2 noaptea aveam un mail cu schimbarea parolei care nu era pentru ca eu mi-am schimbat parola. Perfeeect. Imi cer pe celalalt mail recuperarea parolei – a venit. Acum viata era iar roz daca mi-am recuperat mailu pe care-l folosesc de vreo 10 ani.

La pranz mi-am ars limba in chiftelele lui mama.

Am ajuns in statie pe memo cu destinatia spre polus cu 10 minute inainte de a porni autobuzul din gheorgeni.

Am venit de la polus si autobuzul in care ma aflam a facut un accident lovind in plin un Audi a4 Audi a8 care ignorase semnul “obligatoriu la dreapta”. Nu sunt raniti dar inima mea statea sa sara din piept de parca bausem 4 Americano Grande de la Starbucks.

Am ajuns acasa, cred ca singurul lucru util este sa dorm. Restul e inutil, si parca mi-e putin frica sa fac orice altceva.

Azi a fost o vinere neagra, deloc una norocoasa.

p.s. Din toata gasca ce va merge in tabara de iarna a revistei Biz la Paraul Rece chiar nu e nimeni care sa ma ia cu el in masina? Nimeni???