in cautarea perfectiunii

BioBunatati ne premiaza

Sigina, ca de fiecare data ne ademeneste cu produse la ea pe blog. Pentru ca in mod normal multe dintre noi nu ne-am indura sa dam multi bani pe cosmetice, chiar daca ii cheltuim pe alte prostii, dar in general tindem sa ne gandim la noi doar atunci cand se gandesc altii (barbati, femei, nu conteaza).

Sigina propune un concurs cu produse Bio superbe, m-am plimbat putin la ei pe site admirand si incercand sa imi aleg doo produse despre care sa-i povestesc la Sigina pana s-o impresionez. Sper sa castig macar ceva, daca nu o sa bat eu niste apropo-uri si am sa-mi cumpar macar un ulei daca nu mai multe. Am sa ma topesc in baie si am sa simt cum tot stresul de peste zi o sa plece. Cred ca baile astea relaxante au la unii efectul pe care-l are pentru mine cafeaua.

Sa va zic si voua ce vreau de la ei, de ce, asa cum i-am spus si Siginei, pentru ca daca nu castig, imi fac o comanda, si tot le iau, macar una din ele, ca nu se poate altfel.

Vreau o crema de protectie solara pentru ca eu sunt obsedata cu statul cu fundul in soare si tot timpul ma enervez ca nu stiu sa imi stabilesc pigmentul de soare pe care m-am chinuit sa mi-l bag in piele, drept urmare da, vreau o lotiune dupa plaja ca sa nu ma mai oftic ca toata lumea are bronz superb numa eu… 🙁

si ce mi-a atras enorma atentia este o crema visul ursuletilor, ah, e atat de superba incat imi venea sa ling monitorul numai citind ca are miere si zmeura. Sunt innebunita dupa cremele exfoliante care miros superb. Si sa miros ca un desert de ursulet, sunt sigura ca dupa un bronz ursul meu ma va  savura ca pe un desert bine-meritat. Zic eu.

Fetelor hop-tzop pe concursul de BioBunatati, sa ne rasfatam pentru ca nu o sa prindem toate un premiu, si eu zic ca merita.