idei

Bicicleta a însemnat renunţarea la tabletă și calculator și o viață

Nu știm cum sunt alți copii, dar micuţa noastră a avut ceva probleme cu statul în casă. De când a descoperit tableta sau calculatorul petrecea prea mult timp în camera ei, la joacă stătea prea puțin și ceea ce făcea afară nu o atrăgea mai deloc, se plictisea rapid.

Ne-am tot sfătuit, eu și mămica, ce să facem pentru a evita astfel de situații și ne-am gândit să îi luăm o bicicletă copii.

Vedeam la alți copii care aveau că stăteau mult timp afară și se bucurau de mișcare și de experiența oferită pe două roţi, așa că am hotărât să facem pasul acesta spre binele ei.

La început am fost sceptici, nu credeam că va funcționa prea bine, dar măcar avea cu ce merge în parc.

Pentru că fetița noastră adora desenele animate și personajele din ele am comandat de pe MyKitty biciclete adaptate pentru diverse vârste, cu tematica desene animate.

Bicicleta pentru secolul 21 cu specificaţii interesante

Am ales rapid o bicicletă copii ceva mai mare, de 16 inch, erau și de 12 sau 20, dar am preferat un tip intermediar. Ceea ce ni s-a părut interesant la aceste biciclete copii ieftine și de calitate a fost modul original de împodobire a lor cu personaje din desene animate, prinţese, Cars sau Frozen, și să nu uităm de celebrul Spider-Man.

Consultanţii ne-au ajutat să cumpăram un model pentru fetiţe ceva mai rezistent, am întrebat tot ce nu aveam clar și ni s-a răspuns cu amabilitate de fiecare dată.

Livrarea bicicletei a fost rapidă, prin curierat, am primit-o ambalată corespunzător și gata de a fi folosită. De cum am văzut-o, cel puțin noi, părinții, ne-am îndrăgostit de ea. Era una dintre cele mai frumoase biciclete copii pe care le-am avut în faţă.
Bicicleta fetiţei avea cadru din oţel foarte rezistent, roţi de cauciuc gonflabile, apărători de calitate pe faţă și pe spate, apărători la lanț, spiţe și jante metalice, scaun ajustabil, roţi ajutătoare. Ca să meargă mai simplu cu ea ghidonul era ajustabil și avea mânere ergonomice, frâna de mână era solidă și mergea foarte bine.

Pentru depozitare bicicleta luată de la MyKitty, site-ul cu preţuri bune la toate bicicletele, avea coşuleţe pe spate și pe faţă.

Livrarea rapidă, informații complete pe site, rezultat neaşteptat

În pagina de produs am găsit pe lângă preţuri actualizate și opinii, alerte de preț și video de prezentare. Produsele lor erau originale, transportul a fost gratuit peste 199 lei, rapid, platforma software a fost îmbunătățită în continuu așa că am comandat în doar câteva minute fără probleme.

Din momentul în care a văzut-o fetița noastră a folosit-o zi de zi, a stat afară mai mult, a făcut și mișcare, oriunde mergeam luam și bicicleta și timpul petrecut în faţa monitoarelor a scăzut semnificativ.

De asemenea a învățat să meargă pe o bicicletă, pentru că nu știa înainte, a putut să se joace și să facă schimb de biciclete și cu ceilalți prieteni de la locul de joacă, zilele au devenit mai plăcut și mai interesante pentru ea. Totul cu un gest simplu și o alegere inspirată de pe site-ul MyKitty.