Gramada

Bhangra Party

Bun echipată neadecvat (am uitat că e seară indiană ca să îmi iau şi eu ceva specific, cred că găseam prin dulap pe undeva), cu o prietenă în ataşare, am ieşit să ne întâlnim cu restul poporului care a ieşit în offline, la Funky bar pe faleza clujeană aka Piezişa. Fără prea multe mofturi, ne punem la masă, o prezint pe fătuca mea, şi începem bârfa de rigoare. Picioarele unora erau puţin cam îngheţate, dar alex şi-a făcut datoria şi de această dată (aplauze pentru alex!). A apărul Lorand cu o chestie verde în pahar. Stăteam să ne întrebăm în cât timp moare, dar, din fericire nu a murit şi ne-a asigurat că nu e otravă, drept urmare ne-am liniştit pentru că el avea în pahar rom + lapte + ghimbir şi mai era ceva fruct, dar nu îmi amintesc numele lui acum, în orice caz  – irelevant.

Pe de altă parte, a venit şi o domnişoară amabilă de la Kent, a zâmbit de două ori, a împărţit pachete de ţigări, şi gata. A plecat. După ce romul şi alex şi-au făcut efectul dorit, ne-am luat inima în dinţi şi ne-am dus să vedem cum se dansează pe Mundian To Bach Ke pentru că mult timp mi-am dorit. Ne-am fâtsâcit noi ca fetele puţin, ne-am mai dat peste cap puţin şi apoi am trimis-o pe Ză one! să se bage în seamă să ne înveţe şi pe noi care-i faza cu schimbatul becului şi storsul lămâii. Am deprins noi şi mişcarea. ne-am dansat, ne-am râs, ne-am distrat.

Indienii sunt destul de prietenoşi, ceea ce m-a uimit. Noi am fost destul de mulţi, rezonabil de multicei, ca grup.

Am făcut poze ultra miştoace dar trebuie să treacă prin mâna lui Ză one, şi apoi împânzită blogosfera cu ele, pentru că noi suntem tari :)) mai ales când dansăm pe muzică indiană. 😛