in cautarea perfectiunii

Bantuita de trecut

Pe undeva pe la jumătatea lunii noiembrie, colegii mei de generală, adică ăia cu care am stat în clasă 8 ani de zile s-au hotărât ca într-o miercuri pe la 5 să ne întâlnim toți să depănăm amintiri. Nu știam eu ce să fac miercurea, să urc pe cetățuie și apoi să mă dănțuiesc în Havana. În ziua aia cred că am fost la o dănțuială prin funky, sau am avut ceva foarte important de făcut, cum ar fi să stau cu picioarele pe calorifer și să mă uit la NCIS.

Am crezut că am scăpat de ei, dat fiind faptul că oricum aveam respectul să-i salut când mă întâlneam cu ei în locuri publice, pentru că alea sunt singurele cuvinte pe care le-am avut cu mulți dinre ei de-a lungul timpului. Ei, se pare că m-am înșelat. Nu este destul. Trebuie să ne întâlnim și la 7 ani de la terminarea generalei, nu doar la 10. Nici nu știu dacă se face la 10, dar am să văd eu ce serial am să am de văzut.

Ieri, când stăteam io așa ca orce pițipoancă veritabilă pe Foszbuc, văd că m-o tăguit cineva într-o poză. Credeam că era vorba de vreo poză de la on-off în care nu arăt ca un freack (poate așa sunt de fapt). Când colo, o poză cu mine, în cls 1, și logic, poza mea favorită, una unde-s cu gura deschisă. Țin minte că mama îmi dăduse o cămașă albă superbă s-o arăt în poze, dar eu am uitat să dau jos plovărelu roșu.

Așa. Deci, să revenim. Dragii mei colegi de liceu. Eu nu v-am căutat pentru că nu prea aveam unde. O mare parte din noi n-am avut bunul simț ca după ce trecem de la e-mail la mobile să facem schimb de numere de telefon, așa că totul s-a triat de-a lungul timpulu. Mă mai întâlneam cu voi prin oraș, sau pe la joburile voastre, eu un client grăbit și nemulțumit. V-am întrebat din politețe ce faceți cu viața voastră și cam pe când am terminat discuția am și uitat. Am zâmbi, și am plecat. Atât. Acum să vă zic de fapt, de unde începe problema mea (că-i blogu meu și pot să fac ce vreu aci). Când o murit Florin (acum 2 ani!!!) eu am aflat de la o fostă colegă de liceu, care avea bunici în același oraș cu el. Unde erati drajii mei, atunci, să-mi ziceți și mie?

Vreau să vă anunț cu ocazia acestui post, că mă bucur că v-ați îngrășat și că eu mă chinui de 3 ani cu 45 kg.
FUCK ME, I ROCK! Că m-am vopsit roșcată, activez în online, sunt un guru la mine în fotoliu, și fac parte din MISA (Muieri Inventive Si Acide).

Acum, un citat din clasici :

Teoretic, până la întâlnirea de 10 ani, soarta şi timpul le oferă tuturor şansa de a se descurca în viaţă, să se poată lăuda omenii că şi-au îndeplinit visele de a deveni doctori, avocaţi sau patroni. De altfel, întâlnirea de 10 ani nu e nimic altceva decât o trecere în revistă a realizărilor materiale si profesionale ale fiecăruia, după care urmează masa, dansul şi porcirea cu alcoale, de bucurie că ne-am revăzut, ne-am retrăit invidiile, bârfele, alea.

De ce ne-am întâlni mai repede decât o cere cutuma socială? Cu ce poţi să te mândreşti după doar 2, 3 ani? Cu ce vii tu la “masa laudelor”? Huh? Cu ce? Tot în chirie stai, maşină nu ai încă, nu te-ai căsătorit şi nici patron nu eşti. Deci, ne vedem doar să ne întrebăm “Ce mai faci?” şi să răspundem cu “Bine”? Mirific! Tot timpul mi-am dorit să fac small talk cu nişte oameni pe care nu i-am văzut de ceva vreme. Efectiv n-am altă treabă.

sursa Florica

Acum vreau numa să vă spun, clasa a 8-a a. Vreau să ne vedem doar din 10 în 10 ani, și la înmormântări, să ne zâmbim fals, și să ne credem uluitori. Pentru că eu, nu vă vreau, nici pe voi, nici pe colegii de liceu cu care n-am ținut legătura pe Facebook-ul meu, ăla este locul unde io singură pun poze cu mine, și doar ăia care mă au în ipostaze jenante mă tăguie în poze pentru că eu sunt un guru (nu o guru). Eu pot, și eu sunt rea. Acum să cântăm.

ca și cadou, acord cititorilor mei o poză, pentru că eu oricunde îmi pun cursoru de la mouse, fac valuri-valuri