in cautarea perfectiunii

back in pită

După o absenţă nemotivată de câteva săptămâni începusem să simt că îmi lipseşte ceva în viaţă. Doream să fac ceva cu multă pasiune şi mă apropiam flămândă de calculator. Deschideam wordpressul, dar cuvintele mi se îngrămădeau atât de mult în minte încât uitam care era ideea principală care vroiam să o povestesc.

După ce a absolvit tata, au îmbătrânit prieteni, m-am distrat pe la Salină (nu uit, povestesc şi de alea), m-am aşezat comod şi uşor-uşor încerc să ajung la zi cu evenimentele boring şi aberante din viaţa mea. DAcă tot m-am decis să lărgesc aria blogului, poate mai pun ceva piese de teatru, sau poate o carte bună. Am o perioadă nasoală şi nu mai reuşesc să scriu versuri, dar nu-i nimic, nici proza nu îmi iese prost.

Pe de altă parte, sunt certată cu telefonia mobilă. Dacă acum o lună mi-a fătat un telefon, zilele trecute mi-a fost furat unul. De fapt, eu l-am uitat în taxi, cine l-a găsit şi l-a însuşit. Se pare că nu toţi sunt genul de oameni care returnează un telefon. Nu îi înţeleg, având în vedere că pe mulţi dintre noi ne leagă uşor personal telefonul : numerele, pozele, mesajele.

Sunt certată şi cu soarele deoarece de câte ori ies afară se înnorează şi eu nu am cum să fac mai mult de maxim două ore de plajă. Asta e urât.

Mi-am făcut tricou cu blogul, de fapt, eu mi-am făcut maieu, că e mai sexy. Cred că în curând am să îmi fac şi tricou, dar acum nu sunt hotărâtă cu exactitate ce să scriu pe el. Ştiu, sunt femeie şi sunt imposibilă.

Eu sunt eu, şi am revenit, am revenit cu o grămadă de prostii în capul meu, dileme existenţiale şi hotărârea de a face ceva modificări şi la tema de blog. Aştept sugestii, dar oricum, nu o schimb de tot, vreau doar să-i dau doar puţină personalitate. Aşa, un pic pe fund.

Şi pentru cei care îmi spun că nu sunt împăcată cu mine însumi, da, sunt certată, dar numai pentru faptul că nu am timp destul să fac ce vreau.

ah, să nu uit, am încă o iubire : tweetdeck 😀 yey !