Gramada

Aventuri la #tweetmic

Dupa cum se stie, vineri s-a facut #tweetmic , la ideea celor de la TvDece vin si eu mai intarziata cu poze :))
Mai intarziata, NU mai lenta, pentru ca mi-a fost lene sa le pun mai devreme, si pentru ca, stiu ca oricum nimeni nu a simtit lipsa pozelor, cu toate ca toata lumea le astepta. Mai am un film, dar ala astept sa il puna TVdece-ul la ei pe blog (cine stie cunoaste) iar apoi, Zăi` va putea spune cu mana pe inima ca a fi cunoscut pe youtube este ceva nemaipomenit de … fascinant, pentru ca, asa cum stim toti, cele 5 minute de la karaoke (via Dragobete) nu au satisfacut-o multumit-o.

Acum sa povestesc pe baza pozelor “que paso” (btw, am o idee de que paso, in aceeasi idee cu que hora es, cine se baga?)

Asta este, dupa cum se vede, sigla miscarii. Nu stiu a cui farfurie a fost sacrificata, dar e bine ca am avut sigla, deci am avut motiv sa facem pe nebunii, fara ca lumea sa sune la 112 sa spuna ca la Kaufland Manastur e o gasca de nebuni ce mananca mici.

Ca sa fie dovada ca eu, subsemnata am bagat mici in mine, si nu am fost singura, langa mine este subsemnatul CodARCea care, la fel ca mine, a rabdat mult timp salivand la micii cu pricina (care au fost mai mari decat ceilalti hahahaaa)

Si sigla langa mici, ca sa fie dovada

In concluzie, a fost fain, cam putini, dar a fost fain. Pe langa asta, a fost o reusita si pentru ca am reusit sa convingem un vegetarian sa vina la #tweetmic . Sper ca pe viitor sa fim mai multi, si ca tanti sa nu se sperie de noi. In caz contrar, ne cumparam micii nostrii si, o sa mergem sa-i prajim undeva, GEN.

Ca intotdeauna, am fost plini de perle, nu vi le spun pe toate, pentru ca nu e frumos! S-au putut citii pe twitter cateva dintre ele, dar, nu asta este important. Important este ca am bagat in noi, ca niste nesatuli.

Restul pozelor, le gasiti pe la tv de ce, cine stie – cunoaste !
Hai la mic !