bucati de ganduri

Autoportret (despre prieteni)

Nu de mult mi-am dat seama ca Anda are dreptate. Mananc ficatii oamenilor dn jur. Ea ma alinta ca-s o curva, si o vita, dar ea e o prietena sincera, care a tot incercat sa ma inteleaga. Si-a dat ea seama ca e mult de rumegat asa ca ma lasa in lumea mea pentru ca-i place totusi ceea ce am iesit pana la urma.

Scriu acest lucru pentru ca vreau ca unii sa se simta. Daca se vor simti mai mult decat este nevoie, nu e problema – eu nu ma supar.

Eu sunt un om complicat. Am crizele mele, am isterii, am zile bune – zile rele. Nu stiu eu tot timpul ce vreau dar stiu ca vreau sa-i ajut pe oamenii din jur. Stiu ca d-aia sunt prietenii sa se ajute reciproc. Dar eu personal fierb de nervi atunci cand un prieten zice sa facem ceva impreuna si puf…. se pierde totul in lumea ocupata de propriul lor ego.

Eu sunt atat de prietenoasa incat chiar daca ma gandesc numai la binele meu, daca am promis cuiva ca incerc sa-l ajut, ca il iau, eu asta fac.

Pe de alta parte urasc sa-mi vad prietenii dezamagiti de alti oameni. Stiu ca omu e o dihanie care nu face ce zice, suntem ipocriti, dar ador zambetul pe fata unui prieten atunci cand ii dau eu ceva ce stiu ca isi doreste.

Ce urasc cel mai mult e sa fiu lasata deoparte. Prietenii mei apropiati isi vad de interesele lor, uita sa mai dea un semn, si dupa ce totul se termina si se linisteste – brusc – revin cu update. Mai da-va-n curu meu, ca m-am saturat de voi!

Voi, nu sunteti prieteni. Voi nu sunteti acolo atunci cand am nevoie de voi. Voi ma mintiti, voi veniti doar cand vreti si tot VOI spuneti ca EU. Mai gata. M-am saturat.

Intre prieteni nu trebuei sa existe reprosuri, d-aia eu am sa incerc sa nu fac faze de genu asta. Prietenii nu-si acorda credite de multumire pentru ca s-au ajutat reciproc, dar nici nu se sapa reciproc.

Asa ca da, voi! Sunt foarte dezamagita de voi!! De ce? Pentru ca eu am incercat sa mentin contactul, am tras de voi, am intrebat. Voi nu ati zis nimic, si apoi tot voi ati fost suparati, uimiti, sau nepasatori. Stiu ca mailul asta vine intr-o perioada aglomerata, dar cand se vor calma lucrurile o sa fiu mai dezamagita pentru ca voi avea dreptate asa cum am intotdeana.