voluntariat

Atelierul lui Mos Craciun

De pe la jumatatea lui noiembrie camera mea se transforma intr-un atelier al lui mos Craciun. Apar cutii goale dubioase care ajung stive micute. Ele se vor umple cu cadouri pentru cei dragi sau pentru cauze nobile. Fotoliul nu mai are haine proaspat aduse de la spalat, are haine pe care nu le mai port dar vreau sa le dau la altii sa se bucure de ele. Plovarase, tricouri, bluzite, fulare, esarfe, jucarii, manusi, etc.

Printre toate astea mai sunt foi, plicuri, hartie de ambalat si alte lucruri. Eternele mele felicitari cu care bucur pe toata lumea nu sunt niciodata destule. Parca de la an la an imi trebuie o geanta mai mare in care sa le tin pentru ca ador sa le dau oamenilor din jurul meu : doar pentru un zambet!

A treia editie Nepoti de Craciun !

Al treilea an in care seara la film ne lipim degetele si apoi cu un stilou si pixuri colorate scriem ganduri la bunici. Evenimentul ca in fiecare an, este la Polus Center, in data de 16. Adevarul este ca dupa doi ani, deja astept cu nerabdare momentul in care in colectia mea de tricouri se va afla si tricoul de anul asta. Pe de o parte imi pare rau ca in primul an nu m-am implicat chiar atat de tare incat sa am si eu tricouas dar stiu ca si anul acela, felicitarile au fost tot bucata din sufletul meu.

Bunica mea (singura pe care o am) mi-a spus la un momentdat ca e mandra ca dupa atatia ani inca mai primeste felicitarea de la mine in perioada sarbatorilor de iarna. Ocazia de a avea aproape de mine, aici, sute de bunici este una pe care nu vreau sa  ratez pentru ca imi face ziua mult mai buna. Pe cat sunt eu de scorpie uneori, rea si asa mai departe, momentul asta al anului ma face ca pentru cateva minute sa uit de tot.

Sa bucuram, deci, duminica de la ora 13 la Polus Center cativa bunici !