Gramada

asta sunt : take it or leave it

Multa vreme m-am ascuns. Am avut un noroc in viata de a fi luata drept looser si nu ma simt, dar suntem oameni, si altii ne arunca in jos pentru ca ei sa calce pe noi si sa se ridice. Respect voua sper sa nu pici de sus, vei descoperi ca doare. Obisnuiam sa ma ascund dupa id-uri, dar am vrut apoi sa ma stie lumea! Visez, sunt fata si imi place, visez la orice si imi place sa ma regasesc in oameni ca mine, asta imi da curaj ca pot si ca voi face si eu ceva, caci ma uit la ei si vad ca au fost ca mine si au ajuns mai sus. nu? Sper! Oricum de-a lungul timpului m-am lovit de tot felul de oameni si m-am consumat si agitat, si vroiam sa ma descarc de ce am in mine, dar in acelasi timp vroiam sa citeasca toata lumea asta. Constatam probabil prea tarziu ca cei ce citesc sunt cei despre care scriu, si nu e prea placut.

Am decis sa suport consecintele la ceea ce fac, si musc din masa, tac, si inghit. Am avut gura mare tot timpul. Am luat ceva de la mama, ca restu numa tata a fost darnic cu mine. Cineva mi-a zis ca eu pana nu mi-o iau urat de tot in mecla nu tac, si cred ca nici atunci nu o sa tac.

M-a lovit o paranoia, iar ma simt ciudat, ma simt impacata cu viata mea si totusi cu impresia ca nu-i viata mea, dar sa revenim

Azi am dat, iar, peste o persoana care imi spunea cat de buna sunt (not, mi-a umplut niste frigidere de carne), ca sunt exact cum vrea o fata sa fie, totul legat de ceva poze, pe care le-a gasit pe dc cu mine. Totul ok exceptand ca e bine sa fi obisnuit cu oameni d’astia ca iti dai seama cata dreptate au. A vazut pozele pe web. ok deci print screen. Cu mine si un tip (caut in memorie, da, ar trebui sa existe) Doar ca, persoana (presupusa tipa) imi da amanunte din poze, care nu avea cum sa le vada printr-un print screen facut la o lumina atat de slaba. Atunci te duce cu ideea daca ar fi avut poze “reale” din ce s-a petrecut atunci, dar, iar, s-au contrazis.

Si stand asa si zacand in baie, intr-o apa dezmortita (nu de alta dar m-am prajit la soare pe spate si pe picioare, sunt ca un rac) ma gandesc … ba, ce-i cu oamenii astia care nu mai pot de grija mea? Am mai avut eu d’astia care nu dormeau noaptea ca beau eu cu 2 pahare mai mult, sau ma duc acasa cu nu-stiu-cine, sau prietenul meu e cu nu-stiu-cati ani mai multi decat mine. Astia sunt oameni care nu au viata? Se regasesc in viata altora? Ce saracia poti gasi asa fun in viata mea?

M-am decis sa imi schimb id’u, apoi m-am oprit. Am id-u asta de la 13 ani, adica de aproximativ 7 ani jumate. Am multe, am poze, am conturi, am id’uri, am prieteni, am orice. Ma gandesc sa-l schimb, dar nu vreau, ce fac cu toti astia 7 ani jumate? Dar ce ma fac daca cumva vr’odata patesc ceva si raman fara el? Decizii… decizii
“fiecare ramane prizonierul propriului destin” si cu asta… am spus… tot

cred

 

p.s. adi? x !