Beard Brothers

Asa incepe (here i go again)

Asa incepe intotdeauna. Incepe cu mine venind, salutand iar pe toata lumea. Privind in jurul meu sa vad pe cine mai cunosc. Cine este nou in tot amalgamul asta de oameni curiosi. Poate te caut sau poate doar vreau sa vad inca o persoana la care nu ma astept. Vreau sa pot sa respir chiar daa fiecare tigara ma face sa o fac tot mai greu. Berea e rece si o simt cum curge pe gat in jos. Totul o ia de la capat cu fiecare melodie care se aude, fiecare om care ma saluta, fiecare zambet fals intepenit pe chip.

Cred ca am sa te mai vad, cred ca ne vom intalni exact la petrecerea la care nu te astepti sa vin. Am sa vin la toate si nu de dragul de a spera ca te vad, ci pentru ca fiecare petrecere imi ofera un zambet intr-un moment in care nu ma astept. Ajung sa zambesc tamp, ore intregi si sa ma gandesc la chesti asta doar. Data trecuta ai fost tu, de data asta a fost el.

Domnule Silviu Pasca, multumesc pentru momentul in care ai cantat melodia mea favorita, foarte frumos, surprinzandu-ma! Sper sa te vad evoluand doar in bine in industria asta muzicala care pare un lac plin de rechini. Esti barbos asa ca asteptarile mele sunt mari de la tine! Esti o prezenta care conteaza si sper sa aud cat de curand compozitii personale, sa-mi clatesc urechile si sufletul, iar eu promit ca de azi inainte, la fiecare concert la care te mai prind, ma vei avea in fata scenei sorbindu-ti fiecare vers.

Multumesc iar baietii!

p.s. Campania 3 e mega-ultra-giga-wow !