Online

Arad – mare oras, mare caracter !

S-am zis da, sa ma duc la Arad. N-am scris nimic intre timp de chestia asta, despre proiect, despre nimic. Am asteptat sa vad. Sfioasa m-am urcat pe tren si da-i ticule o juma de viata de calatorit pn` la Arad. Ma asteptam sa fie o chichineata de oras cu trei crasme si doi oameni faini. No, aia-i cand am ajuns la 5 dimineata la concluzia ca astia au doua Gari ! Mi s-a spus ca au si 3 MALL-URI. M-am simtit intr-o metropola si plimbandu-ma prin oras am zis : hai ma, ca nu-i chiar asa rau pe cat ma asteptam.

Cand m-am uitat pe programul de la Aradul Meu si am constatat ca suntem 3 OANA, aproape ca eram hotarata sa-mi iau tricoul cu ” I AM the wrong Oana ! ” . Cele trei am fost doua, apoi ne-am facut 3 chiar 4 si dupa ne-am innecat de ras in glumele noastre – c’asai in blogging. Am susotit despre proiecte, Arad, oras, oameni si ni s-a spus la toti care ne minunam de oras ca suntem niste PR-isti usor de cumparat. Adevarul este ca eu dupa 2 litri de cafea eram tot ceea ce ti-ai fi putut dori : amabila si hiperactiva.

Aradul meu deci :

Oana Barbu  

Gabriel Gorgan 

Cristina Putan

Adela Cristea

Chinezu`

Calin Pascu

Raluca Moisi

Pentru cei lenesi in dat link-uri Dani ne-a insirat pe toti aici, inclusiv pe Oana care ne-a vorbit de pe perete 😀

Eu am vorbit despre Blogging. Nu stiu ce m-a apucat, as fi putut sa vorbesc despre latura mea artistica, dar atunci cand Dani mi-a zis despre proiect eram cu blogu-n brate asa ca am zis : da-i inainte !

Prezentarea mea ici :

Distractia a fost imensa, oamenii faini, s-a cantat, s-a vorbit, am ambitionat oamenii sa vian mai aprape de telurle lor (stiu ca eu am multe punctulete dar mie imi place sa le insir asa, poate ca intr-o zi am sa imi fac si glumele mele pe punctulete alea).

M-am hotarat sa ma duc la toate proiectele Aradul meu , sper din suflet sa mi se si arate, sa ma ambtitionez si sa pot. Sper dn suflet ca sala sa fie mult mai mare data viitoare si oamenii la fel de faini.

Nu uit sa-l mentionez pe Florin – talent irosit care mandru mi-a zis : te-am dat pe twitter, iar eu zambind l-am intrebat : ai stiut cui sa dai cc ? :)) Am avut iar dreptate – avem limbajul nostru propriu si personal. Am sa mai scriu despre Arad ca mai am cel putin 3 articole, dar intre timp ma duc sa ma ocup si de restul proiectelor mele personale.

Mai vin la voi. Aveti cafea buna, aveti un teatru hidos, un oras linistit – pereti subtiri la blocuri si niste magazine chinezesti de toata frumusetea. Bravo Arad ai nota zece ! Bloggere , ai doi – asa cum a zis Oana si Chinezu !