Gramada

anul nou, anul vechi

Asta e perioada aia din anul vechi, în care ne uităm în spate și spunem : când sărăcia a trecut tot. Ne aducem aminte de clipele frumoase, iar pe cele urâte le negăm cu desăvârșire. Spunem că în alți ani a fost mai bine, și că anul ce vine, va fi mai bun cu noi, pentru că așa vom fi și noi cu el. Ne uităm iar în spate și realizăm ca aproape tot ce am vrut am făcut, cu chiu-cu vai. Dar ne putem țeluri mai înalte în anul următor, pe care ne chinuim să le atingem încă din prima zi. Chiar dacă suntem atei, vrem să fim tot mai iubiți, mai cuminți și mai darnici. Mai hateri și să nu mai tolerăm prosita. Poate la anu nu o să mai tolerăm nici guvernu, dar știm că în 2012 când trebue să-l alegem iar nu o s-o facem pentru că nu avem de unde alții. Dar sperăm să se termine lumea, pentru că atunci n-o să mai fim nevoiți să-i alegem.

La anul nou o să îi dăm tot ce nu i-am dat la anul vechi, pentru că o să mergem pe premisa primul venit – primul servit. Ne facem de acum listute, pe care oricum o să le pierdem cu ce urmează să facem. Uite așa, la anul o să fim mai mulți, pe bloguri, pe twitter, în familii. Eu vreau ca la anu, să facem tot ce nu am reușit la dublu, fiecare să aibă peste 1000 folowerși și măcăar 15.000 unici care să-l sâcâie zilnic. Un club unde se adună toți haterii, și proiecte gen sms și www unde să râdem și să învățăm, pentru că întotdeauna este loc de mai bine.

Articolele pe bloguri să fie toate superbe cu foarte multi oameni, google să ne iubească și să ne țină în top. Calculatoarele să nu bubuie, Facebook să aibă tot mai mulți copii, iar Tweetdeck-ul cele mai puține erori. Căt mai multe joburi, ca să nu ne mai plângem, pentru toți, și împreună, la anu, să arătăm ce frumos oraș avem. Da măăă, Cluju are suflet, d-aia minim o dată pe săptămână suntem pe locul unui în topuri la haștaguri.

La anu, o să numărăm zilele până la 2012 și o să fim nemulțumiți de căldură și de zăpadă. O să spunem că anul trecut n-a fost așa, și o să fim, la anul pe vremea asta, în același loc, scriind inventarul pe anul ce a trecut, și uitându-ne cum ăștia la știri se gândesc dacă maiașii au avut dreptate, și noi n-o să mai putem să ne ținem alegerile pentru că se sfârșește lumea.

Poate la anu n-o să avem salarii cu 25% mai mici , si poate că ăștia or să fure măcar cu 80% mai putin. Poate o să avem concerte la fel de tari, și chiar mai tari, și concedii mai odihnite după care o să mai suspinăm încă o lună.

Anul nou, vine, mai repede, și încă mulți după el, pe care negăm să-i vedem pentru că asta înseamnă că îmbătrânim. Anul vechi, la fel ca toti din spatele lui, a adus multe, și sper, că la fel o va face și cel nou, atunci când va fi vechi