Online

AMR la ler, brad si cadouri

10841251_1010942035599399_416993893_n

AMR-ul pana la venirea lui Mos Craciun (doar pentru fetite cuminti, daca n-ai fost cuminte, nu mai vine), se micsoreaza in fiecare moment. Te trezesti dimineata, mananci – gata, e mai mic. Mergi la lucru, vii acasa – mai mic ca inainte. Nu ai ce face. Asa e viata, AMR-ul se micsoreaza iar oamenii numara zilele pana la Craciun inca de prin ianuarie. Uneori, cu putin noroc – din februarie. Depinde de fondurile disponibile pentru cadouri.

Craciunul la mine acasa e superb. Camara se umple de o gramada de sticle si sticlute, etichetate cu grija: Tuica Gică; Vin Boca, Vin Mihai, Vin Mama, Mamaie, Zoli. Apoi urmeaza brandurile cunoscute de bere, vin, cognac, sampanie. In fiecare an este prezent un sange de taur si-un Rubby Bubble – pentru ca nu se stie.

Sarbatorile se apropie si mancarea greoaie isi face aparitia. Fiecare membru al familiei – si invitatii – isi aleg cate-o bautura. De pe 24 dec pana pe 3 ianuarie incepe operatiunea de golire a comorii din camara. Multi invitati cu ficatul antrenat se inscriu la acest maraton. E greu – va spun, e greu !

Eu ma inchid la mine-n camera in general, cu un bax de bere tinut la rece pe pardoseala in coltul intunecat al camerei. Seriale, alcool si blog, pentru un #ChristmasTaste care se merita sarbatorit din mijlocul fotoliului.

Acum, faptul ca pe mine ma  bucura in fiecare iarna Tuborg #ChristmasBrew , am un tir d-ala dragut cu sigla pe care-l folosesc pe post de suport pentru braduletul meu de origami pe care-l fac in fiecare an. M-am gandit ca anul asta sa fac bradutul in muulte culori, pentru ca am vazut ca asa-i la moda in Europa. Albastrul Glaciar!

Eu iarna asta ma lipesc de bere si de tastatura calculatorului. Pentru mai multe amanunte accesati linkul urmator (fara frica, nu am profitshare inca 😀 )