uimita de lume

Amintiri….

Mi-am amintit zilele trecute, că, pe la începutul anului, am lansat o dilemă, lumea încă nu mi-a răspuns la ea, dar, mai trag speranţe că cineva, într-o zi, o sî mă lămurească.

Am descoperit, cu mulţi ani în urmă (nu contează cu exactitate când), un site de fantezii ero(t)ice, m-a uimit faptul, că între toate poveştile alea, lumea dezbătea cât de reale sunt ele. E un site de fantezii, nu e important de fapt, să punem fanteziile, visele? Nu am înţeles eu exact care era rostul, aşa că, în aroma plictiselii, m-am dus pe chat, să aflu şi io, ca tot prostu, care e fantezia altora.

Au trecut ani de atunci, mi-am făcut prieteni, i-am lăsat pe ăia în fanteziile lor, eu rămânând să îmi fac rondul de bârfă cu fetele de acolo, că acolo poţi bârfi pe oricine, că nimeni nu-ţi ştie mutra, poate mă bârfeam şi pe mine, cine ştie…

Într-o zi,  de fapt, era mai seară aşa de felul ei, ne-am pus următoarea întrebare :

Dacă copii ăştia de aici, se excită mai tare la a citii, la a le povesti cineva “live” decât la nişte filme xxx, atunci, a întreţine relaţii secsuale cu el ce înseamnă? Îi scriu post-it uri, pentru ca el să se simtă bine? sau cum ? Îmi iau un notebook atunci când vreau să mă întâlnesc cu unul de acolo, pentru că altfel ştiu că nu se excită? Sau ne dăm sms-uri? Dar dacă moare bateria? Se umple caietu? Se termină post-it urile? Nu mai scrie pixu?

ce ţi-e şi cu lumea asta virtuală ….