bucati de ganduri

am reusit, dar pana cand?

azi scriu cu negru, n-am chef de altceva, maine am iar o zi grea, am inceput cu scurtaturi, scuze mie dragii mei, am reusit sa-i spun lui ceea ce gandesc cum sta treaba si tot, a ramas fara cuvinte de ce? Pentru nu se astepta la ce i-am spus, tind sa cred ca uneori in mintiuca lui credea ca e asa, dar cum pentru el mult timp a fost o joaca a negat asta

imi place ca se intoarce, da dragule te intorci, oricat de urat vorbesc cu tine, oricat de tare ma amagesti, oricat de mult ne certam, ne regasim unul in bratele altuia, de ce? cand ne-am vazut data trecuta ai spus ca se vede pe mine ca te doresc, e adevarat se vede, pentru ca asta fac.
stii de ce nu ma mai uit la profilul tau de hi5? pentru ca-mi fac sange rau sa vad ca cu ele te porti asa, si cu mine nu, fiecare cu cat merita
ah la naiba iar vorbesc si cu cel ce citeste, si cu cel pentru care e, dar ar trebuii sa vorbesc doar cu mine, pentru ca eu sunt aia proasta ca-l iert, dat fiind faptul ca oricum pentru alta nu m-a lasat niciodata s-a intors la mine, e drept ca ma sufera putina lume, dar sa merit prietenia unora atat de mult??
ma indoiesc!
fiecare zi a mea trece usor, pierd un prieten castig altul, dar pe el, (DA pe tine) tot timpul il am langa mine, stiu ca daca la ora asta il sun ca vreau sa-l vad, vine!
stiu ca daca vreau sa zac la el in brate, vine!
dar totusi? pana cand?
am vrut sa fiu rea cu tine, sa te scot din mintea mea, sa fac orice, sa ma lasi in pace, oricum ma intorc dau de tine, uneori ma satur si-mi vine sa tip, dar cu saruturile si calmul tau ma linistesti si ajung sa fiu iar la tine in brate si sa te intreb “si acum?” iar tu eviti un raspuns si ma saruti intr-una
azi am reusit, am reusit sa ma impun si sa iti spun ce am pe suflet… pana cand vei tine cont de toate astea?
ma simt ca o carpa uneori, mai degraba un prospop, care-i tot timpul aproape sa stearga ochii inrositi de apa dura si sapun, tu pentru mine ce esti? pentru ca te evit clipa de clipa
ai observat ca de cate ori neg orice in legatura cu tine, si refuz sa te vad, revederea dupa multe luni e mai intensa?
e pentru tine porcule caci mi-ai picat cu tronc si inca dupa atat timp nu am reusit nimic, nici sa te tin nici sa te alung, ai pastrat distanta obligatorie prescrisa de lege, soferule :))
ah, greu cu cititul asta nu? oare cine s-a plictisti cand eu la 3 noaptea scriu bloguri pentru iubiri pierdute in abis? e toamna vreau sa ma plimb cu picioarele prin frunze sa ascult Alifantis si sa citesc Stanescu!
afara ploua
nu e ploaia din luna lui Marte e mai rece , dar mai putin romantica
as vrea sa numar picurii de ploaie, dar spune-mi tu cel ce ma citesti, cu care sa incep?
uita-te in jur si spune-mi sincer cel care-i cel mai aproape in sufletul tau de tine, te merita? nu te-a amagit? nu a profitat? nu te-a mintit? te merita?
caci pe mine nu cred ca ma merita, dar nici nu cred ca a contat
e tarziu, poate aberez, poate nu
ahh
stropii de ploaie nu-mi bat in geam, dar poate ii bat lui si ii alina somnul