uimita de lume

Am o problema

De fapt vroiam să spun că am mai multe probleme, dar, daca stau mai bine să mă gândesc, am una singură, dar gravă. Mă deprimă să văd că localurile în care-mi place să-mi beau cafeluţele sunt neîngrijite, sau că tipa la care îi spun “Nesstea de piersici te rog” îmi aduce Nesstea de lămâie, gata desfăcut, în sensul că…

Mă duc ieri, ca un copil cuminte care sunt eu să îmi drincălesc cafeluţa în bomba de la colţul blocului. Descopăr că e full, dar asta nu m-a deranjat deoarece era full şi era în tura tipul, nu tipa. Ce problemă am eu dacă e tipa? Păi în mod normal, mi-e tot una pentru că, mare diferenţă nu ar trebui să fie, dar te gândeşti, că dacă era normal, nu mă deprima asta, nu??

CUm să îţi explic eu? Când e ea în tură. acolo e un jeg, şi mesele sunt pline de scrum de ţigară, şi de sticle goale, şi nu ţi le şterge, şi pur şi simplu stomacul tău te roagăă frumoooos să nu ! Ieri, mă duc, pe lângă faptul că, nu ştiu ce a avut, dar ea, s-a gândit, să îmi facă cafeaua cu lapte, de ce, nu ştiu pentru că eu de când a început vara o beau fără, şi o beau zilnic fără. Dar ea s-a gândit că nişte lapte în cafea mi-ar prinde bine. Am făcut schimb cu prietena mea, pentru că ea oricum urma să îşi pună lapte în cafea.

Lângă noi, era o masă, cu doi domni, cam de vârstă cu tata, care au băut vreo 5 beri, şi au lăsat scrumiera cu vârf. Nici asta nu m-a deranjat, deoarece nu era la masa mea, dar, cât am stat eu o oră jumate, nu a debarasat masa, şi în general când e ea stau 10 minute să debaraseze, şi alte 10 să-mi aducă ce vreau. Nu ştiu de ce, ei nu i se pare importan să îmi şteargă masa de scrumul de ţigară al altora, dar deh’

Că vorbim de scrumu de ţigară. Mă duc în centru, la un ceai cu fetili (pentru cunoscători, mă duc pe terasă la Euphoria). Mă pun, îmi aduce tanti ceiucu, şi aştept, să îmi aduca sandwichiu, şi mie şi fetelor. Între timp, scrumiera începe să se umple. Cum ea nu dădea pe la mine, m-am gândit, că poate o schimbă când aduce mâncarea, pentru că mie, aşa mi s-ar fi părut normal, eh, mi s-a spus să nu mai am eu păreri de normal, pentru că, au fost 12 chiştoace în scrumieră când am plecat eu. dar nu conteazăă!!! CE, dacă mie îmi face plăcere să mănânc în scum de ţigară, care-i problema? Faza e că mie mi-e jenă să îi zic “nu te supăra, nu îmi schimbi şi mie scrumiera??”

Bun, revenim!

Aseară dupa şocul din cuba, merg pi şentru (pentru cunoscători, pe terasă la Vertigo vis-a-vis de Diverta) îi explic tipei că vreau şi eu un Nesstea de piersici, amica mea înca unu, deci două. Vine, cu băuturile desfăcute. Mi-a picat faţa. Cum adică fata mea vii cu băutura desfăcută? Eu vreau să îmi desfaci băutura în faţă, să mă joc eu cu dopu. Bun, pe lângă asta, Nesste-ul era de lămâie. M-am uitat la ea ca la bmw, dar a trecut. Am stat cam 10 minute să mă uit după ea să îmi aducă nota, până ce, constat, că trebuie să mă ridic să o cer, mai bine mă ridicam să plec. Mă duc, îi cer nota, şi vin şi mă aşez. Apare, dupa 3 minute şi zice “Aţi vrut nota sau mi s-a părut?”

Mă uitam la ea cu o mutră de om tâmpit. Cred că nici dacă vorbea în englo-chineză cu mine nu scoteam mutra aia.

Eu, la astfel de individe, nu le las. Deloc. Zero. Nimic. Le dau fix, şi al fi înstare să aştept după cei 10 bani ai mei! Nu reuşesc să le fac crize, pentru că în general sunt bine dispusă, dar, presimt, că, mult nu mai tolerez astea, rahatelor care sunteţi vreţi să vă las, atunci pupă-mă în cur, schimbă-mi scrumiera, şi vorbeşte frumos cu mine. Fira-ţi să fiţi. Mă deprimă muierile astea! Mă deprimă rău!