Online

Am descoperit gaura la G+

Un prieten bun de-al meu este usor dependent de toate pozele pe care le face de-a lungul timpului. Atat el cat si eu ne amuzam facand tot felul de poze dubioase atat cu telefonul cat si cu aparatele foto. Majoritatea nnu le incarcam pe facebook pentru ca e prea mainstream. El le incarca pe picassa pentru ca s-a obisnuit asa, iar androidul meu imi face automat back-up la G+ .

Am inceput incet-incet sa-mi folosesc contul de G+, sa dau si eu +1 si sa ma amuz. Imi place. Dar nu despre asta e vorba,

Amicul meu mi-a aratat o poza facuta de el la un brad din centru din Baia Mare si ce misto i-a fost animat de catre G+ , toate luminitele bradului straluceau intr-un gif perfect. Foarte frumos.

Curioasa, cand am ajuns acasa m-am uitat sa vad daca nu cumva am si eu ceva animatie facuta de G+ la vreo poza cu vreo bere sau ceva. Am. La o poza cu un caine:

20130817_195627-MOTION

Share-ul il gasiti aici, iar daca vreti sa vedeti ce minuni a facut G+ pentru voi, verificati-va pe android AutoAwsome-ul, daca e activat contul de google sigur a facut el ceva pentru voi