in cautarea perfectiunii

Admir barbatii care fac sala

când spun că admir bărbaţii care fac sală, nu mă refer neapărat la bărbaţii care se întreţin trăgând de fiare, sa făcând lucruri pe care unele femei nu le fac pentru a se întreţine, dar voi spune o poveste.

Nu am ajuns la concluzia că m-am îngrăşat, aşa cum se zvonea. Mâncatul la 3 dimneaţa spre disperarea unora nu face mari daune corpului meu, cel puţin aşa pare după o primă privire. La insistenţele prietenelor mi-am procurat şi eu un abonament la Gimmy. Acest articol nu este o reclamă la vestita şi controversata sală, drept urmare mă voi abţine la orice lucru bun sau rău îl voi avea de spus. Le am toate notate la mine în caiet şi la ei în caietul de feedback, voi face un articol la finalul abonamentului – să revenim.

Ca la orice sală de fitness şi aerobic este plin de oameni complexaţi cu privire la aspectul lor fizic. Să recunoaştem, nu este om în lumea asta mulţumit de cum arată, de aceea petrecem mult timp vrând să ajungem să arătăm bine sau să întreţinem arătatul bine.

Pe lângă faptul că mulţi subestimează aerobicul, este din punctul meu de vedere mai motivant decât fitness-ul. Fiecare are dreptul să facă ce vrea cu timpul pe care îl alocă vrând să arate bine.

Între zeci de femei, când spun zeci mă refer la un minim de 40 şi un maxim de vreo 90. Mai grăsuţe, mai slăbuţe, mai fiţoase mai nu-ştiu-cum, eu personal admir din tot sufletul bărbaţii curajoşi să vină la aerobic. Este un lucru puternic, de admirat, acela că tu – bărbat, mascul ferce – să vii să faci exerciţii cot-la-cot cu o mulţime de femei complexate de aspectul lor. Jos pălăria pentru egalitatea între sexe, ştiu că pentru ei trebuie să fie foarte greu şi debusolant aşa ceva. Îi admir din toata inima mea !