Aberatii speciale, bucati de ganduri, Ia o leapsa

A venit vremea, batrane !

A sosit vremea lepşelor. Încep să le primesc şi eu şi să le dau mai departe, că doar şi eu sunt darnică. Zilele trecute mă gândeam că mi-e dor de una şi mă gândeam pe care să o preiau când constat că Vasile mi-a pasat una (mulţam)

cică să se răspundă la întrebările :

1. În momentele cele mai dificile şi în care simţi nevoia să te ajute cineva, la cine te gândeşti prima oară?

well, nu cred că pot să mă gândesc la o persoană. E o gamă de prieteni apropiaţi la care mă gândesc că mă pot ajuta. Mă pot ajuta fie cu ce am nevoie, fie să mă asculte, fie să mă sfătuiască. Nu cred că am o singură persoană la care apelez tot timpul, cu toate că mi-ar sta bine să am una (parcă vorbesc de deţinerea unui pet, nu a unui prieten)

2. Dacă ai putea fi, o zi, oricine ai vrea tu, cine ai fi? De ce? Ce ai face?

bun aici vreau să clarific un lucru. Cine ia leapşa de la mine vreau să sublinieze şi de ce, şi ce ar face. Nu mai săriţi peste întrebări când le primiţi !!!

aşa : aş vrea să fiu Elisabeta 1 (era de aşteptat) O admir pentru cum a condus Anglia, pentru tot ce a făcut şi aş face tot ceea ce a făcut ea, dar nu sunt sigură că aş ucide-o pe Maria, şi poate aş face mişto de ceva tipi cu fiţe. Prinţi – chestii

3. Dacă ar fi să poţi schimba o persoană cine ar fi aceea?

Aş schimba acel prieten care cred că este prea slab, şi dă prea mult vieţii, primeşte prea putin din jur, şi crede că toată lumea e bunp chiar dacă ea e rea. Aş da unui prieten care ar avea cea mai mare nevoie, o stimă de sine, mai bnă decât oricine.

4. Ce ai face pentru liniştea ta sufletească?

m-aş îndrăgosti

5. Care crezi că a fost până acum cel mai important moment al vieţii tale?

cel în care am decis ce e important, şi ce nu, pentru mine

Acum o dau mai departe astfel : Micu , Oana ,  Beri