uimita de lume

a fi, sau a nu fi … geloasa

Zilele trecute am iesit cu masculul meu la plimbare. Cineva trebuie sa-l plimbe si pe el. I-am pus lesa, semnele de excalmare sa vada pitipoancele ca nu-i singur, tot tacamu, si hai dragu mamii la plimbare. Alene am dezbatut subiectul saptamanii, reprosele cuvenite, as usual “nu ai timp” “drept cine ma iei” aberatiile. A asteptat ca d’obicei sa termin ce am vrut sa zic si apoi sa-mi cer scuze ca’s absurda, etc, etc.

Ne-am intalnit cu niste prieteni la un pahar de vorba, si masculului meu ii suna telefonul, stiu asta pentru ca-mi vibra telefonul. Pe mine in general nu m-a interesat cine il suna pe prietenul meu, si i-am lasat oricaruia a fost destula libertate sarind peste “unde esti – cu cine – cand vii”. Cand m-am simtit prea neglijata am facut crize si apoi mi-am dat seama ca-s absurda si ca uneori chiar nu e timp nici sa respiri si mi-am cerut scuze, si gata.

Ieri, vroiam sa vorbesc cu un amic. Ei bine, amicul meu era la dus si prietena lui era la pc. Eu vorbind la telefon si nefiind atenta la conversatie mi-am dat seama putin cam tarziu de ce mi se parea mie ciudat felul cum vorbeste, deja eram la jumatatea conversatiei, dar dat fiind faptul ca vorbeam la telefon, sa trag de timp puneam multe ” :)) ” . Prietena lui aproape ca m-a injurat pentru ca vroiam sa ies la o cafea cu el, si din cate am inteles de la el, a avut tipa ceva crize de genu “tu ma inseeeeeeeeeeeli”

ok girl, cill
Pot sa garantez ca pe el il doare la patina de crizele ei, si garantez asta din multe surse. De fapt pot sa garantez ca peste 80% din tipii care au parte de astfel de crize nu dau doi bani pe ele pentru ca oricum o inseala si ea nu stie, si se calmeaza si doi pupici s’un “te iubesc”

Nu am inteles niciodata fetele care crizau cand o suna o tipa. Si am multi prieteni baieti care nu-mi raspund la telefon cand sunt cu prietena pentru ca daca aude voce de fata urla din toti rarunchii. Si ce daca e fata si vrea sa iasa la o cafea/apa/ceai cu el? nu pot fi doar prieteni? trebuie neaparat sa fie MAI MULT intre ei?

Cum poti ca fata sa fi atat de absurda, sa nu ii dai libertate si sa nu ai incredere in el. Am descoperit ca cu cat e mai paranoica in aest subiect cu atat pe el il doare mai mult la patina pentru ca oricum o inseala, si iubirea lor e platonica. Tine la ea, dar e satul de urlete si neincrederi, asa ca se mai regaseste si in altele.

E bine asa?
Eu sincer, prefer sa aud voci in spatele lui, il ascult, il cred. Daca nu am incredere verific subtil sau il intreb pe fata. Doar eu sunt diferita? Nu cred, dar totusi sunt uimita sa vad zi de zi, cati baieti traiesc sprijiniti de tocul ei, mi-e rusine de sexu` masculin, ala ce e independent, of-of, mai-mai 🙁