Aberatii speciale

5 pași pentru a avea o ținută casual elegantă în 2017

De ce trebuie să ții cont pentru ținute casual elegante

Ca să te asiguri că poți crea o ținută casual elegantă, trebuie să ții cont de niște mici pași care pot fi salvatori în momentele când ești grăbită și nu știi ce să folosești pentru a avea o îmbrăcăminte casual elegantă.

În primul rând, trebuie să alegi denimul potrivit sau altă piesă vestimentară care să creeze lookul dorit. 2017 este anul denimului așa că nu trebuie să îți lipsească din garderobă. Nu orice tip de denim va reuși să îți ofere o ținută casual elegantă, așa că unele modele sunt de evitat. Orientează-te spre denimul închis la culoare, fără rupturi, găuri și franjuri. De asemenea, asigură-te că blugii au o lungime potrivită, numai bună pentru a complimenta încălțămintea pe care o porți în picioare.

Dacă dorești să porti o rochie, alege una confortabilă, realizată dintr-un material clasic, moale. Asigură-te că rochia se potrivește cu forma corpului tău și că lungimea acesteia te va avantaja. Un material de tip împletitură care se întinde un pic va transforma o rochie cu aspect elegant în una casual elegantă.

Combină piese de designer sau materiale prețioase cu denimul

Folosește accesoriile de tip perle clasice simple sau colorate care să se potrivească cu o fustă clasică din blugi. Cerceii cu pietre prețioaose pot fi și ei o idee pentru un look casual iar părul prins într-o coadă de cal sau într-un coc frumos nu vor face decât să te pună în valoare.

Combinarea de piese vestimentare casual și confortabile cu genți și pantofi scumpe vor ajuta la obținerea unui look casual elegant în doi timpi și trei mișcări. Nu trebuie să porți haine scumpe dacă ai la îndemână o geantă de designer.

Nu îl ultimul rând, pentru obținerea unui look casual elegant, mixează cu încredere materialele luxurioase (măteasea, cașmirul) cu denimul pentru a obține simplu eleganță. Blugii și fustele din denim alături de bluzele din mătase vor crea aspectul pe care ți-l dorești și vei vedea cât de confortabilă poate fi o ținută de acest tip.