Cupa Bloggerilor !!!

FETELOR SUNT FOARTE MANDRA DE VOI !!!!!!

Incepem cu inceputul :

Fetele de la onesti+bucuresti va recomand data viitoare cand mai jucati cu noi sa nu mai loviti la picioare ca s-ar putea sa descoperiti cat de bine stim sa dam si noi, ca pe bune ca avem niste spituri antrenate si niste coate, stim sa lasam niste vanatai pe fata de nici cel mai bun fond de ten nu le ascunde #numazic !

Pe de alta parte, eu mai tin sa precizez ca i.furioss niciodata nu va pierde. De ce? Pentru ca noi am castigat un obicei de a juca joia – cu baieti, fara. Am invatat reguli, stim sa nu punem mana pe minge (asa-i @stefanamatcha ? ) Ne-am strans o gasca de fete care nu se tem, si stiu sa joace furios si fairplay (ca noi stim ca piciorul se foloseste la lovit mingea nu jucatorii din echipa adversa)

In rest… ce sa spun?? Clujul va rupe in continuare, orice ati spune sau ati face, trebuie sa recunoasteti ca va e drag sa stati la aici, va simtiti ca la mama acasa, pentru ca noi suntem caldurosi si atunci cand afara sta sa ninga.

Sponsorii, woaiiii sponsorii!

Sosetaria ne-a demonstrat ca avem niste gambe superbe. Multumiiiim 😀

Sponsorii oficiali ai cupei :

Canyon , BT, Etarget , Zorile Store si GSP

Vreau sa multumesc (nu e final ma!) si TvDeCe pentru sustinerea de inceput, familiei Gaben pentru prezenta, lui Cristian Gog si lui @adrianagog pentru sustinere (chiar daca se grabeau), lui @liliciulea – am vazut-o pe undeva.. stiu sigur ca am vazut-o!!!!

Acum, sa tinem pumnii pentru meciurile de maine 😀 Clujului – care a jucat cu doua echipe : FELICITARI !!!! Eu personal imi doresc din toata inima sa facem maine un meci mixt – sincer !

In rest, poze vedeti peste tot. O sa se mai vorbeasca despre asta vreo 2 saptamani – pana va trece gripa !

p.s. NU UITATI DE PARACETAMOALE

p.s. data viitoare poate ne sustine vreo farmacie #numazic

7 thoughts on “Cupa Bloggerilor !!!

 1. Teodora

  Meciul a fost nicicum, multe dintre fetele nostre nici nu stiau cand se pune mingea jos, cum se da un out si mai bine ma opresc aici. Am dat golul ala din noroc, zic eu, si la fel puteati face si voi doar ca n-a intrat. Am vazut cateva fete care se mai pricepeau dar si fete care n-au nici o treaba. Imi cer scuze in numele meu si al colegelor pentru eventualele lovituri desi la cat de nepricepute eram multe, nu cred ca erau intentionat aplicate. Si eu am primit lovituri si am fost descaltata chiar dar nah, se mai intampla. Sper sa mai am ocazia sa joc atat impotriva voastra si de ce nu, poate chiar si cu voi in echipa.

 2. Teodora

  @spi-oana mai ce rea esti 🙂

  @schumitza e bine ca nu va dati batute si va antrenati….daca fetele sunt de acord, eu accept…desi ma indoiesc ca toata lumea va fi de acord

 3. spi-oana

  @teodora – e blogu meu , am voie sa hateresc si sa trolez pana cand imi pica dejetele #numazic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam :D Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.