Fetele se rasfata, pentru ca e ziua noastra

Pam-pam!

Am ajuns în luna în care noi fetele suntem foarte alintate. Luna FeMartie. Spun asta pentru ca vine cu inimioare de ciocolata (care se vor pune direct pe fund) de Valentin şi Dragobete, apoi de 1 si 8 martie primim mărţişoare de ciocolată pentru că, orice băiet ştie că va putea cumpăra o fată cu ciocolată, pentru că e atenţia care nu dă greş niciodată pentru simplu fapt pentru care orice fată poate fi cumpărată cu ciocolată. (după un research potrivit am să fac un post doar despre ciocolată)

Sigina face un giveaway foarte drăguţ pentru fete. Asta pentru că ea, ca întotdeauna ştie ce cadouri să faci unei domşoare pentru ca ea să se simtă minuuunaaat. Ea, împreună cu Handmade bugles face un mic concurs pentru toate fetele. Eu mă înscriu şi prin asta dau sfadă în lume pentru că cineva trebuie să câştige, cineva trebuie să se uite şi să cumpere, şi toţi băieţii care citesc blogul trebuie să se gândească la faptul că o domnişoară se mai satură de ciocolată şi vrea să spună celorlalte fete : eu asta am primiiiit! şi să aibă ce să arate şi fetelor şi nepoţilor.

Drept urmare, degetele încrucişate feletor, afară ninge ca-n poveştile lui Hans Christian Andersen, noi suntem romanţioase şi îndrăgostite şi avem nevoie de un mic alint. Sigina ajută băieţii pentru idei, şi ne face un cadou aşa de la blogăraş la blogăraş. Trăiască on-lainu 😀

One thought on “Fetele se rasfata, pentru ca e ziua noastra

 1. gogu

  Sau cum văd eu femeia în secolul XXI

  Eu de felul meu sunt puțin misogin. Puțin de tot. Adică respect femeile și cred în egalitatea de șanse, nu suport oameni care au nesimțirea să bată femeile. Mi se pare o chestie foarte normală și chiar benefică ca femeile să aiba drepturi egale cu noi, să primească aceași educație, drept de vot, libertatea de a își alege orice job etc.

  Dar! Și aici vine marele meu DAR, nu îmi place cum au înțeles femeile toată fenta asta cu drepturi egale. Nu de alta, dar eu nu mă simt egal cu ele și nu le văd interesate de a fi vreodată egale cu mine. Pentru că atunci și-ar pierde locul de pe scaun în autobuz, ar face febră musculară la mâini de la deschis ușa singure, ar primi mai puține cadouri și ar trebui să cumpere mai multe cadouri etc.

  Cum mi se pare mie că văd femeile drepturile egale: “Bun, din punct de vedere legal avem tot la fel ca și ei, acum niște favoruri nouă, femeilor, nu ar strica.” Și dacă le confrunți pe tema asta multe dintre ele îți răspund cu aceași frază care parcă o citesc de pe un prompter invizibil: “Păi știi? Noi naștem copii. Nu ai vrea să treci prin asta.” Vă dau dreptate, nu aș vrea să trec prin aia. Dar nu pentru noi o faceți, ci pentru bucuria de a avea un copil.

  Trecând mai departe și încheind scurta exemplificare cu de ce sunt eu misogin, să trecem la tema principală de azi.

  Feminitatea.. vai ce frumos era. Când să fi femeie era un lucru divin. Era acea grație specifică vouă, era vocea suavă și hainele, era machiajul și timiditatea de la începutul unei relații, era naivitatea uneori chiar și forțată. Și în spatele imaginii astea, se ascundea o minte brici, vicleană și cu o înclinație înnăscută spre a manipula.

  “Behind every great man there’s a great woman”

  Și vai feminismul, noul batalion al femeilor feministe. Venind în forță, proaspăt ieșite din fabrica societății moderne. Cu studii superioare, cu acces la mass media și cu legile de partea lor. Cu dorința lor de neînvins de a călca bărbații în picioare. – Nu cu vreun scop, doar ca să arate că și ele pot.

  Vouă feministelor vă spun: Bărbații au făcut deja greșeala de a încerca să calce în picioare celălalt sex. Ne-a luat multă vreme să ne prindem că e total greșit. Învățați și voi din greșeala noastră și renunțați la marșul vostru pentru feminitate. Cum vă sună: Hai să fim egali. Dar pe bune de data asta.

  Voi feministele ați omorât feminitatea. Pentru că acum orice fată poate să facă orice vrea. Nu se mai folosește de grația ei pentru a fermeca bărbatul. Nu, se îmbracă doar provocator și îl sufocă cu fițe și pretenții. Nu vă mai îmbrăcați în rochii și fuste. Blugi și bluză funcționează. Nu mai aveți grija cum vorbiți, pentru că e ceva fermecător să auzim o fată spunând: “pula mea”. Nu mai trebuie să fie timide să aștepte să facă băiatul primul pas, vin direct la tine cu tupeu și ies și ele în cluburi la agățat.

  Acum femeile sunt egale cu bărbații, deci pot să schimbe partenerii la fel de des. Ceea ce e un lucru bun, pentru că e bine să experimentezi, dar asta vă distruge statutul de partenere fidele. Vreți să puteți să schimbați parteneri fără să fiți numite curve. Vreți să vedem că sunteți egale cu noi pentru că nu sunteți doar niște bucăți de carne pe care barbații să le folosească pentru sex și care să le gătească și să le spele. Atunci hai facem o chestie, data viitoare când îmi las CV-ul în același loc cu voi, haideți și voi fără decolteu și fără fustă. Când vine dl. ofițer să vă dea amendă nu bateți din pleoape. Nu zâmbiți frumos în cluburi pentru un suc și apoi să vă scuzați cu: “Dar ce am greșit, eu nu i-am promis nimic, el a presupus”. Nu îmi pasă ce a presupus el, îmi pasă că tu defapt ce ai făcut, a fost să îți vinzi trupul.

  Vă admiram pe voi feministele pentru că încercați să vă arătați acele valori ale feminității, dar ați trecut limita și ați pierdut exact acele calități care vă făceau speciale. Ați uitat scopul și ați ajuns niște roboței care merg după rețetă.

  Știu că am generalizat, dar preferam să notez spre final că nu mă refer la toate fetele/femeile. Doar unele dintre ele au luat-o pe arătură, pentru restul care încă sunt feminine, toată stima și respectul. GOGU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam :D Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.