intalnirile de vineri

Oficial, anunţată şi sponsorizată de mine, mai mult sau mai puţin fu una. Eh la întâlnirea asta a bluogărilor mici din Cluj, s-a adunat :

După cum s-a anunţat a fost Lorand cu câţiva prieteni, cum ar fi Ruben (amore, nu ştiu linku de trimitere cătră tine, da-l cot eu) şi Andrei Crivăţ. A mai venit tot cu ei Psaico, si cam ei au venit dintr-o bucată, mai târzior puţin, dar nu a fost panică.

Lumea venită mai devreme a fost (acu îi acu că  sunt ceva nume p-aci, eh nu chiar multe, dar în paralel cu lenea mea, sunt câteva) Doru, Vasile, Cristi, cei doi de la Urban Cluj, Cristina.

După calculele mele, am uitat doi oameni. Un tweeter, şi cel al cărui nume l-am uitat şi şi-a şters blogul. Drept urmare, scuze, dar se pot face modificări.

Am rămas bulversată după întâlnire. Nu mă hotărăsc dacă a fost o idee bună sau nu. Nu m-am aşteptat la nimic, aşa că nu am dezamăgiri. Dar..  discutând între timp cu mine însumi, am constatat, că este o mare nevoie de blogmeet-uri. Dar nu de blogmeet-uri mari şi urlătoare. Avem mare nevoie de spaţii mici, unde încap maxim 20 de oameni şi blogări mici, care sunt mici nu pentru că nu-i cunoaşte lumea, sunt mici, şi gata. Trebuie discuţii despre alte bloguri, şi mărit numărul lor. Adică mărit numărul de discuţii. Must do-ul cel mai important al lui 2010 pentru mine, este să scot din anonimat toţi blogării mici care scriu pentru ei nu pentru trafic, şi totuşi se plâng din cauza traficului. Dar nu mă refer la a-i scoate la lumină să afle tot poporul despre ei, dar măcar cei mici să se ştie între ei.

Bun. Părerile în mare, sunt împărţite, aşa că eu mă cam abţin de la comentarii pentru că nu vreau să comentez. Din punctul meu de vedere, se putea şi mai rău, şi data viitoare, va fi mai bine.

După toată această întâlnire am mers la Twizameet, în Irish Pub. Ne-am pus cu Cristina, timide pe o canapea, şi am profitat de berile cu 50bani reducere (noi şi 50cent), dar totuşi la 6 beri ieşeai cu una gratis, dar cum nu am băut 6 beri pentru o a 7-a moca, am băut doar doo, şi, pentru că lumea începea să se adune Andrei Crivăţ a făcut observaţie unor băieţi să vorbească şi cu noi. Zis şi făcut. Am constatat că am văzut câteva mutre cunoscute, mutre cum ar fi Mirona, pe care o ştiu de la ArcaLuiNoe.

Am mai încercat să fac legătura între bloguri şi feţe, dar nu am prea reuşit, aşa că am renunţat.

Cu Andi şi Andrei, am creeat, în virtutea inerţiei “the no song”, pe care nu viţl recit, dar dacă sunteţi cuminţi o să vi-l cânt într-o zi.. sau în două…

Atmosfera a fost mai distinsă, apariţia lui Cabral, a ridicat multe priviri. Iar Cabral, ca un dulce ce e, a trecut să facă cunoştină cu toată lumea cu care n-a fpcut cunoştinţă. Foarte frumos din partea lui. S-a mâncat, s-a băut, s-a conversat, lumea s-a simţit bine. Am luat autografe de la micile vedete din noi aştia mici. Pentru că toata lumea se poate da mare că are de la Cabral, dar de la Ruben cine mai are? Cineeee??? să văd io cine??

Poze la blogmeet n-am făcut, nu era peisajul potrivit pentru. Poze la twizmeet sunt aici cele făcute de Adina, iar de mine o să le pun la un momentdat . Ne citim în zonpă că mai am multe de spus AZI!!!

l.e. Mitza, e tot cu urban cj, si el, imi scoate ochii in comentarii, cand se simte neglijat >:D<

18 thoughts on “intalnirile de vineri

 1. Doru

  Eu-s curios sa aflu detaliile de la “bulversata” si “se putea si mai rau” 😛 … da tot ii bine ca nu ti-ai creat nicio asteptare 😉

  S-ar putea sa revin si eu cu un “review”, acuma ramane doar sa vad daca merita ori ba 😛

 2. spi-oana

  Pai e simplu. Bulversata din cauza reactiilor, si “se putea si mai rau” e ca puteam fi mai putini. Oricum de la prezenta au lipsit 4, dar s-au scuzat pe mess 🙂

 3. Mitza

  Cristi e de la Urbancj si l-ai pus… si eu sunt tot de la Urbancj si nu m-ai pus… gata, nu mai vin nicaieri :(( ce mult conta link-ul meu acolo…. defapt conta ca prin accesarile lui Urbancj am intrat aici, deci ceva lume a intrat :))

 4. Mitza

  La Blogmeet a fost foarte fain, voi ati plecat, dar noi astia care am ramas am mai vorbit muuuuuulte :)) dupa ce s-au mai dezghetat apele a fost diferit… desi imi imaginez ca in Irish a fost mai fain :))

 5. Mitza

  LE: in Irish nu era locul nostru, astia mai mici :)) mai bine ne-am simtit intre noi, decat sa fi mers in Irish sa cascam ochii printre multa lume necunoscuta si care se presupune ca era peste noi :))

  gata, nu mai las comentarii aici :))

 6. spi-oana

  sa stii ca si in Irish au fost multi blogari mici, aia m-a socat, dar lasa, ca mai facem una, pe la jumatea lui februarie, numa cu noi, juniorii. Discutam via mess asta

 7. spi-oana

  Sa fim sanatosi pana in 6 februarie. Oricum inainte de 7 eu nu pot, sunt cu examene 🙂 Dar va puteti intalni si fara mine, ca doar nu suntem legati unii de altii

 8. Doru

  Apoi cu siguranta nimeni nu-i legat de nimeni, dar oricum prea multe “realizari” nu vad sa se intample.

  Baieti si fete, poate mai stam la o bere candva … daca nu, ramane tot vorba aia de la final “ne citim” :p

  Hai ca mi-am dat si eu cu parerea … mai diplomat asa 😀

 9. spi-oana

  Nimeni nu zice de nuj ce realizări toată lumea se referă strict la bloging şi la oamenii din spatele lor. Proiecte & rest. 🙂 Mai vedeeem

 10. Pingback: Tot berea bauta in offline e cea mai buna | Sile's blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam :D Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.